Ζέτα Δούκα: Μιλάει με ενθουσιασμό για τη συμμετοχή της στο Γοργόνες και Μάγκες! [pics,vid]

Το θρυλικό μιούζικαλ Γοργόνες & Μάγκες, του Γιάννη Δαλιανίδη, μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι, στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Μπρόντγουεϊ». Η παράσταση θα ανέβει τον προσεχή Νοέμβρη, με σκηνοθέτη τον Γιώργο Βάλαρη και στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι αξιόλογοι Έλληνες ηθοποιοί. Ανάμεσά τους, η Ζέτα Δούκα, η οποία θα ενσαρκώσει την Φλώρα, τον ρόλο που είχε υποδυθεί με τεράστια επιτυχία η Μαίρη Χρονοπούλου.
Το βράδυ της Παρασκευής, η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο Ήβη, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης “Το παιχνίδι του δολοφόνου” των Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα. Φυσικά, στο πλευρό της Ζέτας Δούκα ήταν ο σύντροφός της και πατέρας της κόρης της, Αντώνης Χατζηαντωνάς. Μαζί απόλαυσαν την θεατρική παράσταση και στο διάλειμμα, η όμορφη ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στις κάμερες για το μιούζικαλ Γοργόνες & Μάγκες.
“Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο το διασκεδάζουμε. Καταρχάς είναι τεράστια ευτυχία για έναν ηθοποιό να μπαίνει στον χώρο της πρόβας και να ακούει τα υπέροχα τραγούδια, με τα οποία έχει μεγαλώσει. Ο Αντώνης Γούναρης, ο οποίος είναι ο μαέστρος, με πήρε τηλέφωνο για να κάνουμε ένα ραντεβού και μου λέει “Ξέρεις τα τραγούδια” και απαντάω “Φυσικά, τα ξέρω απ’ έξω όλα!”, ανέφερε με τεράστιο ενθουσιασμό η Ζέτα Δούκα.
Δες το βίντεο:

Στην θεατρική μεταφορά της κινηματογραφικής ταινίας, Γοργόνες & Μάγκες, θα συμμετέχει 33μελής θίασος και ζωντανή ορχήστρα, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Γούναρη, ενώ τα θρυλικά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα θα ερμηνεύει ζωντανά, ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα “ντύσει”, με την φωνή του, τη θεατρική μεταφορά του αξέχαστου κινηματογραφικού μιούζικαλ, που επιστρέφει πενήντα χρόνια μετά. Στους πρωταγωνιστές θα δούμε εκτός από την Ζέτα Δούκα, την Μαρία Κορινθίου αλλά και τους Γιώργο Γαλίτη, Αγγελική Λάμπρη, Θανάση Ευθυμιάδη, Παναγιώτη Πετράκη, ενώ special quest θα κάνει o Γιάννης Βογιατζής.
Δες φωτογραφίες από την έξοδό της:

Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More