Ζιζέλ: Ερωτευμένη ξανά μετά το διαζύγιο από τον Τομ Μπρέιντι – Αυτός είναι ο άντρας που της «έκλεψε« την καρδιά

Μετά το διαζύγιο με τον Τομ Μπρέιντι, ο έρωτας φαίνεται πως χτύπησε και πάλι την πόρτα της Ζιζέλ. Το διάσημο supermodel από τη Βραζιλία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, είναι σε σχέση με τον προπονητή Jiu-Jitsu, Χοακίμ Βαλέντε.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Κόστα Ρίκα, έναν ιδιαίτερα ρομαντικό προορισμό και απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε δείπνο στο Koji στην Πουνταρένας ενώ μαζί τους ήταν και τα δυο παιδιά του μοντέλου (​​Benjamin, 12, και Vivian, 9 ετών).

Όπως αναφέρει το περιοδικό Page Six, αν και δεν είναι σαφές πότε ξεκίνησε το ειδύλλιο, η Ζιζέλ και ο Βαλέντε, είχαν κάνει μια φωτογράφιση για το περιοδικό «Dust» με τα αδέλφια του, Pedro Valente και Giu Valente, το 2021.

Τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους, η Ζιζέλ δοκίμασε τις δυνάμεις της στο jiu-jitsu, αποκαλώντας τους Joaquim, Pedro και Gui «φοβερούς δασκάλους» μέσω Instagram.

Λίγους μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο του 2022 το Page Six αποκάλυψε ότι ο γάμος του Τομ Μπρέιντι και της Ζιζέλ Μπούντχεν περνά σοβαρή κρίση έπειτα από 13 χρόνια.

Πέρασαν όμως εβδομάδες για να σπάσει το ζευγάρι τη σιωπή του σχετικά με τον χωρισμό τους, ανακοινώνοντας σε ξεχωριστά Instagram Stories τον περασμένο μήνα ότι είχαν ήδη οριστικοποιήσει το «επώδυνο» και «δύσκολο» διαζύγιό τους. (δες εδώ τις επίσημες ανακοινώσεις του πρώην ζευγαριού για το διαζύγιό τους)

Πλέον, το γνωστό μοντέλο φαίνεται πως έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή και απολαμβάνει τον έρωτά της με τον νέο της σύντροφο.

Read More

And More