Ζωή Τζάνη: Στην παραλία με φουσκωμένη κοιλίτσα και full in love με τον σύντροφό της! [pics]

Ένα χρόνο μετά το χωρισμό της από τον Γιάννη Σπαλιάρα, η Ζωή Τζάνη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η όμορφη γυμνάστρια είναι έγκυος από τον κομμωτή και ιδιοκτήτη αλυσίδας κομμωτηρίων, Γιάννη Κουκουτσάκη, με τον οποίο διατηρεί δεσμό εδώ και περίπου ένα χρόνο. Η είδηση της εγκυμοσύνης έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς είχαμε καιρό να μάθουμε νέα της, μιας και η ίδια είναι πολύ χαμηλών τόνων.

Η Ζωή Τζάνη μίλησε για το χαρμόσυνο γεγονός στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε πώς όλα έγιναν ξαφνικά, χωρίς να το περιμένουν ή να το έχουν σχεδιάσει. Βέβαια, δεν έκρυψε πώς το πρώτο διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο, με ζαλάδες εμετούς και τα υπόλοιπα συμπτώματα των πρώτων εβδομάδων μιας κύησης. «Ταλαιπωρήθηκα λίγο τους πρώτους μήνες, αλλά τώρα είμαστε καλύτερα. Δεν έχουμε σχεδιάσει ακόμη γάμο γιατί ήταν απρόοπτο. Όταν με το καλό έρθει το μωρό, όλα θα γίνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Εν αναμονή του πελαργού, λοιπόν, το ζευγάρι απολαμβάνει την κοινή καθημερινότητά του και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του. Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, απαθανάτισε του μέλλοντες γονείς στην πλαζ του Varkiza Resort, να απολαμβάνουν τις βουτιές τους, δείχνοντας full in love και απόλυτα ταιριαστοί.

Η Ζωή Τζάνη, στην πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, επέλεξε να φορέσει ένα ολόσωμο αλλά “καυτό” floral μαγιό, μέσα από το οποίο φαινόταν ολοκάθαρα η κοιλίτσα της που έχει φουσκώσει αρκετά. Ο Γιάννης Κουκουτσάκης ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της, ενώ οι δυο τους ήταν γενικά αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των λουόμενων και τα φλας των παπαράτσι.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More