9 διάσημοι μπαμπάδες εκμηστηρεύονται όλα αυτά που τους έμαθε η πατρότητα

Οι διάσημοι άνδρες συνήθως μοιάζουν απρόσιτοι, μέχρι βέβαια να γίνουν γονείς. Ξαφνικά αποκτούν μια πιο ανθρώπινη πλευρά, αφού πλέον και εκείνοι πρέπει να αλλάξουν πάνες και να προσπαθήσουν να ηρεμήσουν τα παιδιά τους, όταν εκείνα κλαίνε ανεξέλεγκτα. Αυτοί οι διάσημοι μπαμπάδες μοιράζονται τις σκέψεις τους για την πατρότητα και το πως αυτή τους άλλαξε.

Ντέιβιντ Μπέκαμ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις


“Κάθε μέρα μαθαίνω νέα πράγματα. Ήμουν μόλις 24 χρονών όταν απέκτησα τον πρώτο μου γιο. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε και πλέον έχω τέσσερα παιδιά, αλλά δεν παύω ποτέ να μαθαίνω”. Με αυτά τα λόγια μίλησε για τα παιδιά του σε αμερικανικό περιοδικό, ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

Κρις Χέμσγουορθ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Hemsworth (@chrishemsworth) στις


Ο κινηματογραφικός Θορ δεν είναι μόνο μύες. Για την ακρίβεια είναι και ένας φανταστικός μπαμπάς. “Πήρα μέρος σε αγώνα μπαμπάδων στο σχολείο της κόρης μου και παθιάστηκα αρκετά. Κάποια στιγμή γυρνάω να δω που βρίσκεται η κόρη μου και εκείνη δεν ήταν πουθενά. Με ρώτησε αν κέρδισα. Φυσικά και κέρδισα”.

Ορλάντο Μπλουμ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom (@orlandobloom) στις


Όσο κι αν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του ζητούν να είναι μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι και να ταξιδεύει, ο πρωταγωνιστής του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, φροντίζει να μην λείπει πάνω από δυο εβδομάδες από το σπίτι του, γιατί όπως παραδέχεται δεν μπορεί να περνά χρόνο μακριά από τον γιο του, Φλυν. Μάλιστα, όταν η πρώην σύζυγος του και σούπερμοντελ, Μιράντα Κερ πρέπει να ταξιδέψει για δουλειά, εκείνος φροντίζει μόνος του τον γιο τους. “Όταν δουλεύω εγώ τον φροντίζει εκείνη και το αντίθετο. Είμαστε κάπως αντισυμβατικοί, αλλά για μας φαίνεται πως αυτός ο τρόπος δουλεύει”.

Ράιαν Ρέυνολντς

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds) στις


“Συνήθιζα να λέω στην γυναίκα μου (Blake Lively) πως δεν πίστευα ότι θα αγαπούσα κάποιον άλλον περισσότερο από εκείνη και ότι θα έμπαινα μπροστά της να την σώσω από σφαίρα αν χρειαστεί. Όταν όμως, αντίκρισα για πρώτη φορά την κόρη μου, κατάλαβα ότι δεν θα δίσταζα να χρησιμοποιήσω την γυναίκα μου σαν ανθρώπινη ασπίδα προκειμένου να προστατέψω αυτό το μωρό”. Κάπως έτσι, με το γνωστό του χιούμορ, περιγράφει την εμπειρία του ως πατέρας ο Καναδός σταρ.

Μάθιου ΜακΓκόναχι

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Alves McConaughey (@iamcamilaalves) στις


“Πάντα ήθελα να γίνω πατέρας”, παραδέχεται ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. “Πιστεύω ότι αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο κατόρθωμα ενός άνδρα”.

Τζον Λέτζεντ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Legend (@johnlegend) στις


Η πατρότητα έκανε τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή να συνειδητοποιήσει το πόσο προνομιούχα ζωή έχει εκείνος και η οικογένειά του. “Όταν απέκτησα παιδιά άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι χρειάζονται τα παιδιά για να είναι υγιή και ευτυχισμένα. Κατάλαβα όμως, κάποια στιγμή, πως δεν έχουν όλα τα παιδιά όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνει αυτό”.

Τζίμυ Φάλον

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Fallon (@jimmyfallon) στις


Ο Αμερικανός κωμικός είναι πατέρας δυο κοριτσιών και αυτό άλλαξε εντελώς τον τρόπο με το οποίο βλέπει τον κόσμο. “Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Μόνο τα παιδιά. Είναι το μόνο για το οποίο νοιάζομαι. Τα μωρά μου και προφανώς και η γυναίκα μου είναι το μόνο που έχω ανάγκη”.

Χιού Τζάκμαν

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman) στις


“Απίστευτο, κουραστικό, μαγικό… Ο καλύτερος ρόλος που είχα ποτέ”. Κάπως έτσι, ο Τζάκμαν περιγράφει την πατρότητα για εκείνον.

Κρις Πρατ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chris pratt (@prattprattpratt) στις


“Όταν κοιτάζω αυτό το μικρό πλάσμα που δημιούργησα και βλέπω τους τρόπους με τους οποίους προσπαθεί να με κάνει χαρούμενο, αισθάνομαι μια αγάπη τόσο αγνή, η οποία μοιάζει να μην τελειώνει ποτέ”. Μπορεί στο σινεμά ο Πρατ να προσπαθεί να σώσει τον Γαλαξία, στο σπίτι όμως είναι απλά ένα πολύ περήφανος μπαμπάς.

Read More

And More