1ο Φεστιβαλ “elamazi” στη “Φωλιά του Παιδιού”

Το 1ο Φεστιβαλ elamazi έρχεται το Σάββατο 25 Μαϊου, 11-6 μμ στη «Φωλιά του Παιδιού» με παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, συμμετέχοντας οικογενειακώς σε καλλιτεχνικά και ψυχαγωγικά εργαστήρια, ανταλλακτικά-χαριστικά bazzar και σε αθλητικές δραστηριότητες!

Το πρόγραμμα των παραστάσεων/αφηγήσεων που έχει συμφωνηθεί μέχρι στιγμής, είναι:
• 11.30 Καλωσόρισμα με τη Μαγεμένη Πυξίδα και θεατρικό παιχνίδι
• 12.00 Ο Αντώνης Μπέρτος με την «Αέρινη Πόλη» και παράσταση χοροθεάτρου
• 13:00 Αφηγήσεις παραμυθιών με τη Σάσα Βούλγαρη
• 15.00: Η θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος» με την παράσταση «Η Μυλωνού»
• 16:30 K. Φαρμασώνης και η θεατρική ομάδα «Σκαραβαίοι» με την παράσταση «Η Άσπρη Κότα»

Παράλληλα, θα υπάρχουν καλλιτεχνικά εργαστήρια από το Παίξε Γέλασε και την Plasteliniland, χαριστικό-ανταλλακτικό bazzar από το Babyfeat, βιωματικό παιχνίδι από τις Μορφές Έκφρασης καθώς και ταχυδακτυλουργικά από την ομάδα White Rabbit!

Πόσο κοστίζει
Το οικογενειακό εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και καλύπτει μέχρι δύο ενηλίκες και τρία παιδιά! Για πολυτέκνους, αρκεί η επίδειξη της κάρτας πολυτέκνων και το οικογενειακό εισιτήριο θα καλύψει όλα τα μέλη της οικογένειας.
Με προσιτό οικογενειακό εισιτήριο, θέλουμε να είστε όλοι εκεί για να απολαύσουμε μαζί ένα ξεχωριστό οικογενειακό φεστιβάλ! Για να συμμετέχετε με την οικογένειά σας κάντε κράτηση εδώ. Μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι κάνουν κράτηση.

Πώς θα πάτε
Όσοι πάτε με Ι/Χ, θα μπορέσετε να βρείτε τις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Ασημακοπούλου και την «Φωλιά του Παιδιού» αμέσως μετά τα πρώτα διόδια (έξοδος Καπανδρίτι)

Read More

And More