7 παιδικές ταινίες ιδανικές για τις Απόκριες

Χαμόγελα, διασκέδαση, πάρτυ, κομφετί, αστείες μάσκες, φανταστικές στολές. Έτσι, είναι οι Απόκριες στα μάτια κάθε παιδιού. Με μία λέξη: υπέροχες. Η αλήθεια είναι ότι τα δύο τελευταία χρόνια οι μικροί μας φίλοι στερήθηκαν αρκετά τη χαρά της Αποκριάς. Επειδή, όμως, και φέτος, καρναβαλικές εκδηλώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν, θα προσπαθήσεις να φέρεις τις Απόκριες στο σπίτι. Ένας τρόπος; Μέσα από αστείες παιδικές ταινίες που όλη η οικογένεια μπορεί να δει. Για την απαραίτητη Costume έμπνευση και το πάντα ευπρόσδεκτο γέλιο. Press Play!

Τα Σούπερ Τερατάκια Σώζουν τις Απόκριες
Μικρά, αξιαγάπητα και έτοιμα να σώσουν την αγαπημένη τους γιορτή, η οποία τυχαίνει να είναι η ίδια με του παιδιού σου. Τα Σούπερ Τερατάκια εξιστορούν στη Βίντα τις παραδόσεις τους για το Halloween. Αργότερα, παίρνουν πρόσκληση για τη γιορτή της Ντία ντε λος Μουέρτος στην αυλή των Χάουλερ. Θα καταφέρουν να σώσουν τις Απόκριες και να σωθούν ή όχι; 

Coco
Λόγω μιας παλιάς, «αμαρτωλής» ιστορίας, εδώ και γενιές η οικογένεια του μικρού Μιγκέλ απαγορεύει κάθε ενασχόληση των μελών της με τη μουσική. Εκείνος όμως θέλει να γίνει κιθαρίστας, πάθος το οποίο θα τον οδηγήσει στη Χώρα των Προγόνων και θα τον βάλει σε θανάσιμους μπελάδες. Πώς κολλάει με τις Απόκριες; Θα το διαπιστώσετε μόλις πατήσετε Play! 

Η Οικογένεια Addams
Κλασική και αγαπημένη ταινία! Μετακομίζοντας σε έναν απομονωμένο πύργο για να ξεφύγουν από τους ανθρώπους που τους θεωρούν απειλητικά τέρατα, τα μέλη της εκκεντρικής οικογένειας Άνταμς δεν έχουν υπολογίσει την επιθυμία της μικρής Γουένσντεϊ για συντροφιά και τις ύπουλες διαθέσεις μιας διάσημης τηλεπερσόνας.

Spooky Stories
Μία ταινία που θα κόψει την ανάσα του παιδιού σου μέχρι να την επαναφέρει στο προσκήνιο με το γέλιο του. Οι αγαπημένοι ήρωες της DreamWorks έρχονται αντιμέτωποι με μερικούς συνηθισμένους – αλλά σε καμία περίπτωση – ασήμαντους φόβους τους. Συγκεκριμένα, ο Σρεκ προκαλεί τους φίλους του να πουν τρομακτικές ιστορίες με φαντάσματα σε ένα στοιχειωμένο κάστρο, όσο η Γιγάντικα και τα Τέρατα αντιμετωπίζουν εξωγήινες κολοκύθες.

Hocus Pocus: Οι Τρεις Μάγισσες
Μπορεί να την είχες δει και εσύ ως παιδί. Και αυτό είναι το καλύτερο! Τρεις μάγισσες, που καταδικάστηκαν σε θάνατο τον 17ο αιώνα, έρχονται στο σημερινό Σάλεμ, αποφασισμένες να πραγματοποιήσουν τα σατανικά σχέδιά τους. Ποιος όμως φοβάται τις μάγισσες σήμερα;

Ξενοδοχείο για Τέρατα
Δεν ξέρω ποια από όλες τις εκδοχές ή ποιο σίκουελ θα επιλέξεις. Ξέρω, όμως, πως ό,τι και να επιλέξεις, θα το ευχαριστηθείς. Ο Δράκουλας χτίζει στην Τρανσιλβανία έναν πύργο-πολυτελές θέρετρο για όλα τα τέρατα, κρύβοντας την ύπαρξή του από τους ανθρώπους. Στη γιορτή των γενεθλίων της κόρης του όμως ένας νεαρός ταξιδιώτης εμφανίζεται από το πουθενά.

Μπαμπούλας Α.Ε.
Μία από τις πιο κλασικές ταινίες της Pixar που “κολλάει” σε κάθε περίσταση και κάθε αφορμή. Ακόμα και στις Απόκριες. Άλλωστε, τα τερατάκια που το μικρό σου θα δει στην οθόνη του δεν είναι και τόσο λίγα. Άρα, και η έμπνευση μόνο φτωχή δεν θα είναι. 

 

 

Read More

And More