Αυτή η μητέρα ντύνει κάθε μέρα τα μικρά της με διαφορετικές στολές Halloween!

Το Halloween είναι για ακόμη μια φορά μια ανάσα μακριά και τα προεόρτια έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλα τα μέρη του κόσμου! Αυτό σημαίνει πως μικροί και μεγάλοι ετοιμάζουν τις ευφάνταστες στολές τους, κατασκευάζουν όλο το spooky σκηνικό με τον Jack τον κολοκύθα, τις μάγισσες και τα φαντάσματα και… προπονούνται για το παραδοσιακό trick-or-treating! Υπάρχει, όμως, και μία μητέρα που τα τελευταία χρόνια έχει αφιερώσει όλο τον Οκτώβριο στο Halloween και ντύνει κάθε μέρα τα τρία παιδιά της, τον Fox και τα δίδυμα Lera και Marigold, με μια διαφορετική στολή που έχει φτιάξει μόνη της!

Μάλιστα, όλες οι μεταμφιέσεις είναι εμπνευσμένες από την pop κουλτούρα και όπως εξηγεί η Lauren Mancke που πλέον έχει γίνει διάσημη στο Instagram για τις εκπληκτικές οκτωβριανές φωτογραφίες της: “Οι περισσότεροι από τους χαρακτήρας προέρχονται από τις αγαπημένες μας ταινίες, τα βιβλία και τις τηλεοπτικές σειρές -και σίγουρα θα συμπεριλάβουμε μερικά από τα πιο κλασικά γυναικεία ντουέτα, για τις μικρές δίδυμες. Συνήθως φτιάχνω τις στολές της κάθε ημέρας το προηγούμενο βράδυ και κάποιες ίσως και το ίδιο πρωί. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι ρούχα που ήδη έχουμε στο σπίτι ή που έχουμε δανειστεί από φίλους, καθώς και προϊόντα χειροτεχνίας και κομμάτια από παλιές στολές που έχουμε αγοράσει. Έπειτα, βγάζουμε τις φωτογραφίες αμέσως μόλις έχουν ξυπνήσει τα παιδιά από τον μεσημεριανό υπνάκο τους, όταν δηλαδή είναι χαρούμενα και ευδιάθετα”.

Και για να μην μακρηγορώ, ρίξε μια ματιά παρακάτω στις εκπληκτικές μεταμφιέσεις που έχει δημιουργήσει και φωτογραφήσει η δημιουργική μαμά Lauren Mancke!

 

Toy Story

 

Peter Pan

 

Coco

 

Clueless

 

The Simpsons

 

Game of Thrones

 

Thelma & Louise

 

Star Wars

 

Stranger Things

 

Riverdale

Read More

And More