Δωρεάν αναπτυξιακή εκτίμηση σε παιδιά με ΔΕΠΥ, αυτισμό και καθυστέρηση λόγου!

Στις 11 Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού. Τα παιδιά όλου του κόσμου, γιορτάζουν!

Με αφορμή αυτό το σημαντικό γεγονός, η μη κερδοσκοπική Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακής Υγείας Παιδιών και Εφήβων Ων δίνει την δυνατότητα στις μητέρες να βρουν απάντηση στις ανησυχίες τους. Οι γραμμές επικοινωνίας 210 7488269 θα είναι ανοιχτές για να δώσουν απαντήσεις και συμβουλές σε κάθετι που σας προβληματίζει.

Ο κ. Στέλιος Μαντούδης, Αναπτυξιακός Εργοθεραπευτής, θα κάνει δωρεάν προληπτικούς ελέγχους στα παιδιά που έχουν ανάγκη από υποστήριξη.

Η Εταιρεία Αναπτυξιακής Υγείας Παιδιών και Εφήβων Ων είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία την οποία ίδρυσαν το 2010 έμπειροι επιστήμονες από το χώρο της υγείας και της παιδείας με κύριο σκοπό τη φροντίδα παιδιών και εφήβων που αντιμετωπίζουν αναπτυξιακές διαταραχές. Ξεκίνησε τη δράση της για την πρώιμη διάγνωση και αξιολόγηση αναπτυξιακών διαταραχών σε παιδιά με:
Αυτισμό ΔΑΔ
Καθυστέρηση λογού και ομιλίας
Μαθησιακές δυσκολίες
Δυσλεξία
Υπερκινιτητκότητα
ΔΕΠΥ
Προβλήματα Συμπεριφοράς

Η Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακής Υγείας Παιδιών και Εφήβων Ων ( ΜΚΟ )προσφέρει δωρεάν σεμινάρια και ομιλίες συμβουλευτικής γονέων, όπως επίσης απαντάει σε μεμονωμένα προσωπικά ερωτήματα γονέων στην γραμμή επικοινωνίας στο 210 7488269.

Read More

And More