Αυτά είναι τα καλύτερα δώρα για την έγκυο φίλη σου!

Οι γιορτές είναι προ των πυλών κι εσύ ακόμα κάθεσαι; Ξέρεις πόσα δώρα θα χρειαστεί να ψάξεις για τους αγαπημένους σου; Σίγουρα δεν θα θέλεις να τρέχεις τελευταία στιγμή! Και τι θα γίνει με την κολλητή σου που πριν λίγες ημέρες σας… έσκασε τα νέα για την εγκυμοσύνη της; Τώρα θα πρέπει να ψάξεις σε καταστήματα bebe για να συμπληρώσεις την gift list σου; Ευτυχώς, όχι! Ή τουλάχιστον όχι αποκλειστικά! Γιατί μπορεί η φίλη σου/αδερφή σου/συνάδελφος να βρίσκεται σε κατάσταση… ενδιαφέρουσα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να δεχθεί και ενδιαφέροντα και stylish δώρα! Μην ανησυχείς καθόλου, σε έχω καλυμμένη! Γιατί εδώ θα βρεις τα έξι πιο χρήσιμα και ταυτόχρονα στιλάτα δώρα για τη μέλλουσα μαμά!

Πρώτος κανόνας είναι πως δεν πρέπει να ξεχνάς τη γυναικεία φύση μιας εγκυμονούσας γυναίκας! Το γεγονός πως περιμένει παιδί, δεν σημαίνει πως παύει η θηλυκότητά της να υπάρχει! Δεύτερος κανόνας είναι πως για τους επόμενους μήνες θα έχει ανάγκη από πολύ συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία θα την κάνουν να νιώθει άνετα και ξεκούραστα, ενώ προετοιμάζεται για αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της!

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες για τα καλύτερα δώρα που θα εκτιμήσουν οι μέλλουσες μανούλες εκεί έξω!

Μάρσιπος Αστεράκι babywear

Κουβερτάκι Habitat

Μαξιλάρι όρθιας θέσης Cos

Μαξιλάρι εγκυμοσύνης etsy.com

Κρέμες σύσφιξης, για τις ραγάδες και για τις θηλές Frezyderm

Πουλόβερ εγκυμοσύνης H&M

And More