Celebrities που “φλέρταραν” με την υπογονιμότητα! Πώς το αντιμετώπισαν;

Η καριέρα δεν τους επέτρεψε να τεκνοποιήσουν σε νεότερη ηλικία. Μπαίνοντας στην 4η δεκαετία της ζωής τους πολλές διάσημες του Χόλλιγουντ αποφάσισαν να κάνουν παιδί. Και όταν η φύση δεν ήταν με το μέρος τους, με προβλήματα γονιμότητας, κατέφυγαν σε άλλους τρόπους όπως η εξωσωματική γονιμοποίηση, η ορμονική θεραπεία ή η παρένθετη μητρότητα. Δείτε τις ιστορίες κορυφαίων celebrities και πώς απέκτησαν τα παιδιά τους!

Emma Thompson

Η βρετανίδα ηθοποιός κατέφυγε στην εξωσωματική γονιμοποίηση στα 40 της μετά από προσπάθειες χρόνων να συλλάβει. Η ευχή της να αποκτήσει παιδί πραγματοποιήθηκε το 1999, όταν εκείνη και ο σύντροφός της Greg Wise απέκτησαν μια υπέροχη κόρη, την Gaia. Αργότερα η Thompson υιοθέτησε ανεπίσημα ένα 16χρονο αγόρι, πρόσφυγα της Ρουάντα, τον Tindy.

Mariah Carey

Η περίπτωση της Carey πήρε μεγάλη δημοσιότητα καθώς η τραγουδίστρια δεν έκρυψε την περιπέτειά της ώσπου να αποκτήσει τα δίδυμα παιδιά της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Στα 42, το 2010, ανακοίνωσε με το σύζυγό της σε μεγάλο αμερικανικό περιοδικό ότι είναι έγκυος σε δίδυμα και ότι ταλαιπωρήθηκε για να μείνει έγκυος. Και αυτό γιατί το 2008 η Carey, απέβαλε λίγο μετά το γάμο της. Άρχισε να παίρνει προγεστερόνη για να ενισχύσει την γονιμότητά της αλλά και να μειώσει τις πιθανότητες για νέα αποβολή. Επιπλέον όπως δήλωσε έκανε καθημερινά βελονισμό σε όλο της το σώμα για να αυξήσει τη γονιμότητά της.

Celine Dion

Και η περιπέτεια της Celine Dion με την υπογονιμότητα έγινε ευρέως γνωστή, μόνο που στο πρώτο της παιδί υπογόνιμος ήταν ο σύζυγός της René Angélil, ο οποίος είχε μικρή περιεκτικότητα σε σπερματοζωάρια στο σπέρμα του. Μετά από 6 χρόνια μάχης με την υπογονιμότητα, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί μέσω εξωσωματικής, το 2001. Η Dion δέκα χρόνια μετά, στα 42 αποφάσισε να υποβληθεί σε έξι γύρους εξωσωματικών και μία αποβολή προκειμένου να γεννήσει τα δίδυμα αγόρια Eddy και Nelson, με καισαρικη τον Οκτώβριο του 2010.

Courteney Cox

Στη σειρά “Τα Φιλαράκια”, η Μόνικα και ο Τσάντλερ αντιμετώπισαν πρόβλημα να αποκτήσουν παιδί και έτσι κατέφυγαν στην υιοθεσία. Και στην πραγματική της ζωή όμως, η Μόνικα, ή η κατά κόσμον Courtney Cox αντιμετώπισε πρόβλημα να αποκτήσει παιδί. Μετά από επανειλημένες αποβολές, τελικά κατέφυγε στην εξωσωματική και δύο μέρες πριν γίνει 40, το 2004, γέννησε την κόρη της Coco.

Iman

Το σούπερ μόντελ και σύζυγος του τραγουδιστή David Bowie κατάφερε σύμφωνα με τα λεγόμενά της να αποκτήσει παιδί ακολουθώντας μια αρχαία αφρικανική παράδοση γονιμότητας, που θέλει τη γυναίκα να κουβαλάει μια μέρα ένα μωρό για να αποκτήσει το δικό της. Η Iman κατέφυγε τότε στη φίλη της και μοντέλο Christie Brinkley και το 14 μηνών μωρό της, τη Sailor Lee, ακολούθησε την παράδοσή και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της συνέλαβε, στα 45 της την κόρη της Alexandria, την οποία γέννησε το 2012.

Marcia Cross

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια των Desperate Housewives ήθελε πάντα να αποκτήσει παιδιά, με ή χωρίς σύζυγο. Πριν η Marcia Cross γνωρίσει το σύζυγό της Tom Mahoney το 2006, είχε παραδεχτεί ότι προσπάθησε να αποκτήσει παιδί με δωρητή σπέρματος. Μετά το γάμο της και εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος του συζύγου της κατέφυγαν στην εξωσωματική γονιμοποίηση και το Φεβρουάριο του 2007 η 44χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο τις δίδυμες Savannah και Eden.

Sarah Jessica Parker

Και η περίπτωση της Sarah Jessika Parker είναι ιδιαίτερη. Η SJP και ο σύζυγός της Matthew Broderick απέκτησαν το πρώτο τους παιδί φυσιολογικά το 2002, ένα αγόρι ονόματι James Wilkie, naturally in 2002. Η ηθοποιός όμως ήθελε και άλλα παιδιά και μετά από συνεχιζόμενα προβλήματα γονιμότητας το διάσημο ζευγάρι κατέφυγε στη λύση της παρένθετης μητέρας η οποία το 2009 έφερε στον κόσμο τις δύο κόρες του ζευγαριού, την Marion Loretta Elwell και την Tabitha Hodge. Η SJP ήταν 44!

Brooke Shields

Και η Shields υπερπήδησε εμπόδια για να γίνει μανούλα. Συνέλαβε με εξωσωματική αλλά τρεις μήνες αργότερα απέβαλε. Μετά από 6 γύρους εξωσωματικών, στα 37 της η Shields έμεινε έγκυος στην κόρη της Rowan, που γεννήθηκε το 2003. Τρία χρόνια αργότερα η Shields ετοιμαζόταν να ξανακάνει εξωσωματική για να αποκτήσει δεύτερο παιδί όταν ξαφνικά, έμεινε έγκυος στα 40 της με φυσικό τρόπο και το 2006 γεννήθηκε η δεύτερη κόρη της Grier.

Jane Seymour

Και η περίπτωση της Seymour είναι ιδιαίτερη. Είχε ήδη παιδιά αλλά ήθελε κι άλλα με τον 4ο σύζυγό της James Keach. Στα 44 κατέφυγε στην εξωσωματική. Και οι δύο προσπάθειές της κατέληξαν σε αντίστοιχες αποβολές. Η τρίτη όμως ήταν και η τυχερή αφού το 1995 πρόσθεσε άλλα δύο παιδιά στα ήδη τέσσερα που είχε, τα δίδυμα αγόρια Kristopher και John.

And More