Εγκυμοσύνη: Πώς βίωσαν τον τοκετό διάσημες μαμάδες;

Ο τοκετός είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για κάθε γυναίκα ακόμα και για τις celebrities. Πώς περιέγραψαν την εμπειρία του τοκετού οι διάσημες μαμάδες του Χόλιγουντ στις συνεντεύξεις τους; Διάβασε τι είπαν η Beyoncé, η Angelina Jolie, η Pink και άλλες celebrities! Για κάποιες ο τοκετός ήταν σχεδόν εξωσωματική εμπειρία ενώ για κάποιες άλλες μια επώδυνη διαδικασία.

Beyoncé

Η κόρη της Blue Ivy γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2012. Όπως δήλωσε στο περιοδικό Vogue: “Όταν άρχισαν οι συσπάσεις οραματίστηκα ότι το παιδί μου προσπαθεί να σπρώξει μια πολύ βαριά πόρτα. Καθώς φανταζόμουν ένα τόσο δα μωράκι να κάνει τόση δουλειά δεν μπορούσα να σκεφτώ το δικό μου πόνο! Μιλούσαμε (με το μωρό). Το ξέρω ότι ακούγεται τρελό όμως ένιωσα ότι επικοινωνούσαμε!”

Christina Applegate

Η κόρη της Sadie γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 2011. Όπως δήλωσε χαριτολογώντας στο “The Ellen Degeneres Show” για τον τοκετό: “¨Ηταν βαθύ… βαθύς πόνος!”

Pink

Η κόρη της Willow Sage γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2011 με καισαρική. Όπως δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό People: ” Περίμενα με ανυπομονησία τον τοκετό, να γεννήσω χωρίς φάρμακα, όπως προστάζει η φύση. Η κόρη μου, όμως, κατέβαινε ανάποδα, με το κεφάλι και τα πόδια προς τα πάνω. Προσπαθήσαμε τα πάντα για να γυρίσει. Τελικά αυτό το μικρό κορίτσι είχε άλλα σχέδια! Άλλωστε δική μου κόρη είναι!”

Angelina Jolie

Μιλώντας για τη γέννηση του πρώτου βιολογικού της παιδιού, της Shiloh (Μάιος 2006) στο περιοδικό Vanity Fair είπε: “Ήμασταν σε αυτό το μικρό νοσοκομείο στην Αφρική όταν γεννήθηκε η Shi. Δε νομίζω ότι υπήρχε κανείς άλλος στο νοσοκομείο. Ήταν σαν ένα μικρό σπιτάκι με τους τρεις μας. Κατέληξε να είναι μεγαλειώδες. Έκανα καισαρική και το βρήκα εντυπωσιακό. Δεν το θεώρησα θυσία ούτε επώδυνη εμπειρία. Το θεώρησα ως ένα εντυπωσιακό θαύμα του τι μπορεί να κάνει το σώμα.”

Kourtney Kardashian

Η αδελφή της Κιμ, γέννησε το δεύτερο παιδί της, την κόρη της Penelope τον Ιούλιο του 2012. Όπως δήλωσε στο περιοδικό US Weekly για τον τοκετό της: “Κατέβαινε και σκεφτόμουν ότι πρέπει να σπρώξω! Με τον Mason (το πρώτο της παιδί) δεν είχα ιδέα ότι θα το έκανα αυτό. Αυτή τη φορά, σκέφτηκα, αυτό πρέπει να κάνω!”

Megan Fox

Ο γιος της Noah γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 2012. “Φώναζα για επισκληρίδιο όσο ο Brian (Green, ο σύζυγός της) με πήγαινε στο νοσοκομείο επειδή έσπασαν τα νερά μου και αμέσως ο πόνος χτύπησε κόκκινο! Πονούσα πολύ, ήταν πολύ έντονο! Πίστευα ότι ήμουν σκληρή και ότι θα τα κατάφερνα αλλά με η πρώτη σύσπαση ήταν τρομακτική!”

Miranda Kerr

Το μοντέλο γέννησε το γιο της Flynn τον Ιανουάριο του 2011. Όπως δήλωσε στο περιοδικό InStyle Australia: ” Κάποια στιγμή νόμιζα ότι θα πέθαινα και ότι έφευγα από το σώμα μου. Ο πόνος ήταν έντονος. Συνέχεια σκεφτόμουν “Πώς το κάνουν αυτό οι γυναίκες;” Αλλά αφού το έκαναν άλλες γυναίκες, μπορώ κι εγώ! Ήμουν αποφασισμένη!”

Tina Fey

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και σεναριογράφος γέννησε την πρώτη της κόρη Alice τον Σεπτέμβριο του 2005. Όπως δήλωσε στο περιοδικό People: “Ήξερα ότι ήθελα επισκληρίδιο! Δεν είμαι τόσο θαρραλέα. Μέχρι τη μέρα που γέννησα δεν είχα πάρει κανένα φάρμακο. Ούτε καν διεγερτικά και ένιωσα λες και τα φύλαγα όλα για εκείνη τη στιγμή που θα ερχόταν το μωρό!”

And More