Εγκυμοσύνη: Τα αντικείμενα που θα την κάνουν πιο εύκολη και ευχάριστη

Ναι, είσαι έγκυος. Οι επόμενοι μήνες προβλέπονται συναρπαστικοί και άκρως περιπετειώδεις. Γιατί, η περίοδος της εγκυμοσύνης, εκτός από τον ερχομό του μωρού σου στον κόσμο αυτό, “κρύβει” και μικρά άγχη, καθώς είναι κάτι που πιθανόν βιώνεις για πρώτη φορά. Και μικρές δυσκολίες. Μην αγχώνεσαι! Εκτός από τον γυναικολόγο σου, είμαστε και εμείς εδώ. Για αυτό, σήμερα σου ετοιμάσαμε μία λίστα με τα αντικείμενα εκείνα που θα κάνουν τους επόμενους μήνες λίγο πιο ευχάριστους. Για ρίξε μία ματιά…

Μαξιλάρι ύπνου
Όσο οι μήνες προχωρούν και η κοιλιά σου μεγαλώνει, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να βρεις την ιδανική στάση ύπνου. Αν προσθέσεις στην εξίσωση και τις ναυτίες, που πολύ σε ταλαιπωρούν, τότε το αποτέλεσμα φαντάζει για σωστό ύπνο σχεδόν ουτοπικό. Ένα μαξιλάρι θα σε σώσει. Θα κοιμηθείς πιο άνετα, θα ξεκουραστείς και θα έχεις την απαραίτητη ενέργεια για να βγάλεις τις υποχρεώσεις της ημέρας.

Πάνες ακράτειας
Μπορεί να μην αισθάνεσαι άνετα να τις αγοράσεις, όμως, πίστεψε με θα σε βοηθήσουν πρακτικά με τον καλύτερο τρόπο. Και αυτό, γιατί, όπως μπορεί να έχεις ακούσει ή βιώσει, η ακράτεια κάνει την εμφάνιση της στο πρώτο τρίμηνο και  όσο οι εβδομάδες περνούν τόσο πιο πολύ αυξάνεται η συχνότητα της. 

Ελαστική ζώνη
Όσο η κοιλιά σου μεγαλώνει, τόσο και διαφορετικά ρούχα χρειάζεσαι. Για να κάνεις, λοιπόν, οικονομία και να σώσεις την τσέπη σου, αγόρασε μία ελαστική ζώνη, η οποία θα αγκαλιάζει την κοιλίτσα σου και θα την “χωράει” τόσο στα παντελόνια, όσο και στις φούστες της. Άσε που αυτού του τύπου οι ζώνες εφαρμόζουν στο παντελόνι σου επιτρέπουν να το αφήσεις ξεκούμπωτο, χωρίς όμως να φαίνονται τα κουμπιά ή το φερμουάρ.

Δύο κρέμες
Μπορεί να μην είσαι Beauty Maniac, όμως, υπάρχουν δύο τουλάχιστον κρέμες, τις οποίες πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στο νεσεσέρ ή στο μπουντουάρ σου. Μία για τις ραγάδες και μία για την κολπίτιδα. Φυσικά, πριν τρέξεις στο φαρμακείο για να τις αποκτήσεις, πρέπει να ρωτήσεις τους ιατρούς που ξέρουν το ιστορικό σου. 

(*πηγή φωτογραφίας: iStock)

 

And More