Έρχεται το νέο τεστ εγκυμοσύνης που θα ενθουσιάσει κάθε μέλλουσα μαμά!

Έρχεται το νέο τεστ εγκυμοσύνης που θα ενθουσιάσει κάθε μέλλουσα μαμά! | tlife.gr

Για αρκετά χρόνια (από το 1987), όλες οι γυναίκες του κόσμου γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε τα γνωστά τεστ εγκυμοσύνης που μπορούμε να προμηθευτούμε για να κάνουμε την πρώτη δοκιμή! Ο τρόπος που γίνεται ένα “οικιακό” τεστ εγκυμοσύνης είναι γνωστός και δοκιμασμένος, ωστόσο πολλές φορές αποδεικνύεται ιδιαίτερα άβολος! Γι’ αυτό και η είδηση πως ένα νέο εξελιγμένο μοντέλο βρίσκεται στα… σπάργανα μοιάζει σαν όαση στη μέση της ερήμου για όλες τις μαμάδες-to-be!

Αν είσαι ήδη μαμά, τότε ξέρεις πολύ καλά τι χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να μάθεις τα αποτελέσματα ενός τεστ. Άρα το ίδιο καλά ξέρεις πως πρόκειται και για μια άτσαλη διαδικασία, μιας και η ούρηση πάνω σε ένα πλαστικό στικάκι μπορεί να έχει πολλές ανεπιθύμητες… καταλήξεις! Και αυτό ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο έρχεται να επαναστατήσει το νέο Lia test, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο μέσα στη χρονιά! Η διαδικασία παραμένει μεν ίδια, μιας και λειτουργεί επίσης με την τεχνολογία αναγνώρισης της ορμόνης HCG (Χoριακή Γοναδοτροπίνη) ή αλλιώς της “ορμόνης της εγκυμοσύνης”, που σημαίνει πως και πάλι θα πρέπει η γυναίκα να παρέχει στο τεστ δείγμα των ούρων της, ωστόσο η μορφή του συγκεκριμένου τεστ έχει μελετηθεί ώστε να είναι πολύ πιο βολική και… εργονομική. Θυμίζοντας μια κοινή σερβιέτα, το τεστ θα είναι επιπλέον κατασκευασμένο από “έξυπνο” οικολογικό χαρτί (και όχι από πλαστικό, όπως τα τυπικά τεστ εγκυμοσύνης), το οποίο διαλύεται στο νερό και βιοδιασπάται!

Το Lia test είναι μια καινοτομία που έρχεται από τη Lia Diagnostics που ιδρύθηκε από τις Bethany Edwards και Anna Simpson με στόχο να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες και μέσα για τις γυναίκες που διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες και ταυτόχρονα αγχωτικές περιόδους της ζωής τους! Το εν λόγω τεστ έχει ήδη λάβει την έγκριση του FDA (Αμερικανικός ΕΟΦ) και η τιμή του θα κινείται ανάμεσα στα 9$ και 22$, ενώ θα δίνεται και η δυνατότητα δωρεάς για φιλανθρωπικούς οργανισμούς και ΜΚΟ, όπως οι Planned Parenthood Global και SOS Canada. Όλα αυτά θα ξεκινήσουν να ισχύουν πολύ σύντομα στις Η.Π.Α., ενώ η ο υπόλοιπος κόσμος ίσως χρειαστεί να περιμένει λιγάκι παραπάνω μέχρι τη διεθνή κυκλοφορία του νέου τεστ εγκυμοσύνης.

READ more