Γιορτή της Μητέρας: Μια χειρονομία αγάπης αρκεί!

Δεν είναι τυχαίο που η Γιορτή της Μητέρας είναι παγκοσμίως μία από τις δημοφιλέστερες γιορτές, καθώς η μητρική φιγούρα είναι τόσο πολύτιμη για όλους μας.

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μια ευκαιρία να αφιερώσουμε όλα τα τραγούδια, όλα τα λουλούδια, όλα τα δώρα του κόσμου στη μαμά!

Τι γίνεται όμως με τις χιλιάδες νέες μανούλες που τα μωράκια τους δεν μπορούν να τους κάνουν δώρο;
Η Γιορτή της Μητέρας αποκτά τελείως διαφορετικό νόημα για αυτές, πιο τρυφερό και πιο βαθύ. Γιατί μόνο ένα μωρό μπορεί να κάνει τη μαμά του να γελάσει, να κλάψει, να χαρεί με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Οι χειρονομίες αγάπης, οι στιγμές της νέας μαμάς με το μωρό της, οι υπέροχες αναμνήσεις είναι το ωραιότερο δώρο που μπορεί να πάρει, ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας, το πιο προσωπικό και το πιο αναντικατάστατο.

Με το μήνυμα “Όταν οι λέξεις δεν μπορούν ακόμα να το περιγράψουν, αυτές είναι οι μικρές χειρονομίες που κάνουν τα μωρά για να δείξουν πόσο σας αγαπούν που είστε η μαμά τους” τα Pampers δημιούργησαν ένα υπέροχο βίντεο για να τιμήσουν τις νέες μανούλες και τα μωράκια τους με την προτροπή να δημιουργήσουν υπέροχες αναμνήσεις!

Δες εδώ το υπέροχο βίντεο:

And More