Αυτό το Instagram post της Jennifer Garner θα σε κάνει ταυτιστείς μαζί της σε χρόνο dt!

Αυτό το Instagram post της Jennifer Garner θα σε κάνει ταυτιστείς μαζί της σε χρόνο dt! | tlife.gr

Τα τελευταία χρόνια, η διάσημη ηθοποιός έχει συγκεντρώσει μεγάλο hype στο πρόσωπό της, κυρίως για το ρόλο της μητέρας -όχι πως δεν απασχολεί τους κριτικούς για τις επιδόσεις της στη μεγάλη και μικρή οθόνη. Άλλωστε, η Jennifer Garner έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον επί χρόνια (πλέον πρώην) σύντροφό της, Ben Affleck, τα οποία συχνά “κλέβουν” την παράσταση από τους επώνυμους γονείς τους. Επιπλέον, η ίδια κατά καιρούς χρησιμοποιεί το χιούμορ, αλλά και την αφοπλιστική ειλικρίνεια για να περιγράψει την ζωή με τα παιδιά της, τα άγχη και την ανησυχία της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του σινεμά βάλθηκε να μας ξετρελάνει μέσα από ένα post στο Instagram με το οποίο κάθε μητέρα μπορεί να ταυτιστεί!

#backtoschool #iwillmissthembut… #godblessteachers . . . #peppermintmovie

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Η Jennifer Garner δημιούργησε μόνη της ένα κολάζ φωτογραφιών στις οποίες “πρωταγωνιστεί” η ίδια. Στην πρώτη φωτογραφία είναι λαμπερή, προσεγμένη, ευδιάθετη και χαμογελαστή, ενώ φαίνεται να κρατάει μια λίστα με τα καλοκαιρινά σχέδια της οικογένειας. Τίτλος της φωτογραφίας είναι: Οι μητέρες την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού. Δίπλα σε αυτή έχει “κολλήσει” μία δεύτερη φωτογραφία, όπου εμφανίζεται η ίδια χτυπημένη, ματωμένη, μελανιασμένη και κατάκοπη, ενώ ο τίτλος της εικόνας είναι: Οι μητέρες την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού! Και κάπως έτσι, κάνει όλες τις μαμάδες του Instagram να παραληρούν και να παραδέχονται πως αυτή είναι η πραγματικότητά τους!

Φυσικά, οι δύο φωτογραφίες είναι τραβηγμένες υπό διαφορετικές συνθήκες, αφού η πρώτη είναι λήψη από κάποια δημόσια ομιλία της ηθοποιού, ενώ η δεύτερη προέρχεται από το σετ της ταινίας Peppermint, η οποία σύντομα θα “βγει” στις σκοτεινές αίθουσες. Πάντως, η ηθοποιός τράβηξε για άλλη μια φορά την προσοχή με τον πιο απροσδόκητο τρόπο!

READ more