Αυτό το Instagram post της Jennifer Garner θα σε κάνει ταυτιστείς μαζί της σε χρόνο dt!

Τα τελευταία χρόνια, η διάσημη ηθοποιός έχει συγκεντρώσει μεγάλο hype στο πρόσωπό της, κυρίως για το ρόλο της μητέρας -όχι πως δεν απασχολεί τους κριτικούς για τις επιδόσεις της στη μεγάλη και μικρή οθόνη. Άλλωστε, η Jennifer Garner έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον επί χρόνια (πλέον πρώην) σύντροφό της, Ben Affleck, τα οποία συχνά “κλέβουν” την παράσταση από τους επώνυμους γονείς τους. Επιπλέον, η ίδια κατά καιρούς χρησιμοποιεί το χιούμορ, αλλά και την αφοπλιστική ειλικρίνεια για να περιγράψει την ζωή με τα παιδιά της, τα άγχη και την ανησυχία της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του σινεμά βάλθηκε να μας ξετρελάνει μέσα από ένα post στο Instagram με το οποίο κάθε μητέρα μπορεί να ταυτιστεί!

Η Jennifer Garner δημιούργησε μόνη της ένα κολάζ φωτογραφιών στις οποίες “πρωταγωνιστεί” η ίδια. Στην πρώτη φωτογραφία είναι λαμπερή, προσεγμένη, ευδιάθετη και χαμογελαστή, ενώ φαίνεται να κρατάει μια λίστα με τα καλοκαιρινά σχέδια της οικογένειας. Τίτλος της φωτογραφίας είναι: Οι μητέρες την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού. Δίπλα σε αυτή έχει “κολλήσει” μία δεύτερη φωτογραφία, όπου εμφανίζεται η ίδια χτυπημένη, ματωμένη, μελανιασμένη και κατάκοπη, ενώ ο τίτλος της εικόνας είναι: Οι μητέρες την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού! Και κάπως έτσι, κάνει όλες τις μαμάδες του Instagram να παραληρούν και να παραδέχονται πως αυτή είναι η πραγματικότητά τους!

Φυσικά, οι δύο φωτογραφίες είναι τραβηγμένες υπό διαφορετικές συνθήκες, αφού η πρώτη είναι λήψη από κάποια δημόσια ομιλία της ηθοποιού, ενώ η δεύτερη προέρχεται από το σετ της ταινίας Peppermint, η οποία σύντομα θα “βγει” στις σκοτεινές αίθουσες. Πάντως, η ηθοποιός τράβηξε για άλλη μια φορά την προσοχή με τον πιο απροσδόκητο τρόπο!

Read More

And More