Celebrity families: Δέκα ζευγάρια της showbiz που έγιναν γονείς πριν αποφασίσουν να περάσουν… βέρες

Πόσο ενθουσιάζεσαι όταν ακούς ότι οι αγαπημένοι σου stars ερωτεύονται, παντρεύονται, κάνουν παιδιά και γενικά φτιάχνουν ολοκληρωμένες και ευτυχισμένες οικογένειες; Μήπως, όμως, πλέον αυτή η σειρά δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει με αυτόν ακριβώς τον τρόπο; Άλλωστε, ζούμε στο 2017, έχουμε… επιζήσει από το “τρομακτικό” Millenium και γενικά η γη γυρίζει! Ίσως, λοιπόν, κάποιοι πατροπαράδοτοι προγραμματισμοί όπως “έρωτας, γάμος, παιδί” να μην εκφράζει πλέον όλο τον κόσμο ή να μην είναι πάντα απαραίτητο να ακολουθούν τη συγκεκριμένη σειρά. Και το ίδιο ισχύει και για τους μεγαλύτερους celcebrities και τις ζηλευτές ζωές τους που διαβάζεις συνεχώς στα media!

Μάλιστα, πολλοί είναι οι αστέρες του Hollywood και της διεθνούς μουσικής σκηνής που αποφάσισαν να “ακούσουν” την καρδιά τους και να αφήσουν τα πράγματα να πάρουν μόνα τους το δρόμο τους, χωρίς να πιεστούν να ακολουθήσουν συγκεκριμένες παραδόσεις. Και κάπως έτσι έχουμε αρκετά παραδείγματα ανθρώπων της showbiz και διάσημων ζευγαριών που “έχτισαν” τις οικογένειές τους με διαφορετική από την αναμενόμενη σειρά, αποκτώντας πρώτα τους… καρπούς του έρωτά τους και αφήνοντας το γάμο να έρθει σε δεύτερη (ή σε τρίτη!) μοίρα!

Αν θέλεις, λοιπόν, να δεις ποια είναι τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz που αποφάσισαν να αποκτήσουν απογόνους πολύ πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης, ρίξε μια ματιά παρακάτω!

Angelina Jolie και Brad Pitt


© Getty Images / Ideal Image

Η πολυτάραχη κοινή ζωή τους ξεκίνησε το 2005, απέκτησαν τρία βιολογικά παιδιά και συνολικά έξι με εκείνα που υιοθέτησαν, αλλά έφτασαν στο 2014 για να πάρουν την απόφαση να περάσουν τελικά την… κουλούρα!

Mila Kunis και Ashton Kutcher


© Getty Images / Ideal Image

Οι διάσημοι και επιτυχημένοι ηθοποιοί παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2015, εννέα μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους Wyatt. Λίγους μήνες αργότερα, καλωσόρισαν και το γιο τους, Dimitri!

Kim Kardashian και Kanye West


© Getty Images / Ideal Image

Οι δύο celebrities αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2014 και επέλεξαν η μικρή κόρη τους North να είναι το παρανυφάκι τους! Ο γιος τους Saint γεννήθηκε μέσα στην επόμενη χρονιά.

Amy Adams και Darren Le Gallo


© Getty Images / Ideal Image

Η επιτυχημένη ηθοποιός και ο επίσης ηθοποιός Darren άρχισαν να βγαίνουν το 2001. Μετά από εννέα χρόνια, το 2010 απέκτησαν την κόρη τους, Aviana, όσο ήταν ακόμα αρραβωνιασμένοι, ενώ τους πήρε άλλα πέντε χρόνια (!) για να παντρευτούν το 2015!

Isla Fisher και Sacha Baron Cohen


© Getty Images / Ideal Image

Η νεαρή ηθοποιός και ο διάσημος κωμικός ήταν αρραβωνιασμένοι για έξι χρόνια πριν πάρουν την απόφαση να παντρευτούν το 2010. Είχαν ήδη αποκτήσει μία κόρη, την Olive, και έκτοτε απέκτησαν άλλα δύο παιδιά, την Elula και τον Montgomery.

Nicole Richie και Joel Madden


© Getty Images / Ideal Image

Η γνωστή socialite και κόρη του διάσημου μουσικού Lionel απέκτησε το 2008 την κόρη της με το σύντροφό της Joel Madden και το 2009 της χάρισαν ένα μικρό αδερφό. Τα δύο παιδιά έγιναν και… παρανυφάκια στο γάμο τους που έγινε το 2010!

Kristen Bell και Dax Shepard


© Getty Images / Ideal Image

Η γνωστή ηθοποιός μαντρεύτηκε τον καλό της το 2013, περίπου επτά μήνες μετά την απόκτηση της κόρης τους, Lincoln. Ένα χρόνο αργότερα καλωσόρισαν και τη δεύτερη κόρη τους, Delta.

Sofia Coppola και Thomas Mars


© Getty Images / Ideal Image

Η ταλαντούχα και βραβευμένη σκηνοθέτης και σεναριογράφος, κόρη του θρυλικού Francis Ford Coppola, παντρεύτηκε το σύντροφό της και τραγουδιστή των Phoenix το 2011, αφού είχαν ήδη γίνει γονείς των χαριτωμένων κοριτσιών Romy και Cosima.

Amber Rose και Wiz Khalifa


© Getty Images / Ideal Image

Το μοντέλο και ο rapper έγιναν γονείς το 2013, όταν απέκτησαν το γιο τους, Sebastian, και ο γάμος τους ακολούθησε μερικούς μήνες αργότερα.

Katie Holmes και Tom Cruise


© Getty Images / Ideal Image

Το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2005, αμέσως μετά τη γνωριμία τους (μόλις επτά εβδομάδες)! Ένα χρόνο αργότερα απέκτησαν τη μοναχοκόρη τους, Suri, και παντρεύτηκαν επτά μήνες μετά τον ερχομό του μωρού τους.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image

Read More

And More