Η Charlize Theron μιλά για τα παιδιά της και τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή της

Με την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας της, Tully, στο Los Angeles να έχει μονοπωλήσει τον διεθνή Τύπο και την πολυαναμενόμενη “έξοδό” της στους κινηματογράφους μέσα στον επόμενο μήνα, η Charlize Theron βρίσκεται αυτή την περίοδο στο επίκεντρο! Φυσικά, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την πρώτη προβολή του φιλμ, που πραγματεύεται τη δύσκολη καθημερινότητα μιας νέας -και εξουθενωμένης- μητέρας που προσπαθεί να μεγαλώσει μόνη τα παιδιά της, η Theron μίλησε εκτενώς για την προσωπική εμπειρία της γύρω από τη μητρότητα! “Το να μεγαλώνεις παιδιά δεν είναι ένας δρόμος στρωμένο με ροδοπέταλα” δήλωσε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός στους δημοσιογράφους!

Η λαμπερή σταρ, που παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της σε σκηνοθεσία Jason Reitman (Juno), συνοδευόταν από τη μητέρα της, Gerda Maritz, η οποία βοηθάει την πρωταγωνίστρια να μεγαλώσει τα παιδιά της,. Μάλιστα, η Charlize Theron πήρε το λόγο για να τιμήσει τη μητέρα της που στέκεται συνέχεια στο πλευρό της: “Νομίζω πως ακόμη και η παραμικρή συμβουλή της μητέρας μου υπήρξε πολύ βοηθητική. Πάντα μου λέει ‘Ξέρεις κάτι; Αύριο είναι μια καινούρια ημέρα. Δεν τελείωσε κι ο κόσμος’. Ή όταν νομίζω ότι τρελαίνομαι, ειδικά οδηγώντας στο αυτοκίνητο ενώ πηγαίνουμε κάποια εκδρομή (με τα παιδιά), με κοιτάζει γελώντας και μου λέει ‘Είναι μόνο μια στιγμή. Θα περάσει!’ και είναι πολύ καλό να ακούς μια τέτοια κουβέντα όταν νιώθεις πως χάνεις τον έλεγχο”

Η ηθοποιός συνέχισε, μιλώντας για την εμπειρία της από τα γυρίσματα της ταινίας, για τις ανάγκες της οποίας χρειάστηκε να αυξήσει το βάρος της κατά περίπου 23 κιλά: “Κυριολεκτικά ξυπνούσα στη μέση της νύχτας και έτρωγα ένα πιάτο με κρύα mac & cheese που βρισκόταν δίπλα μου. Τα παιδιά μου (Jackson, 6 και August, 2) ακόμα αναφέρονται σε αυτή την ταινία ως εκείνη που η μαμά είχε μια μεγάλη κοιλιά. Και δεν είναι καθόλου αστείο!”.

ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ:

And More