Εσύ ξέρεις ποιες διάσημες γυναίκες έγιναν μαμάδες πριν “κλείσουν” τα 25;

Το να γίνεσαι μαμά για πρώτη φορά είναι από μόνο του αρκετά δύσκολο: άγχος, αγωνία, άγνοια, αλλά και μία γλυκιά περιέργεια για το νέο κομμάτι της ζωής σου που έρχεται, σε κυριεύουν. Η κατάσταση και τα συναίσθηματα γίνονται ακόμα πιο έντονα, όταν το νέο μέλος της οικογένειάς σου έρχεται στον κόσμο αυτό όσο εσύ είσαι μικρή και νέα. Σκέφτεσαι. Αγχώνεσαι. Προβληματίζεσαι. Χαίρεσαι, όπως και οι διάσημες γυναίκες του Hollywood, οι οποίες βίωσαν τη χαρά της μητρότητας, πριν καν “κλείσουν” τα 25 και αποδεικνύουν έμπρακτα ότι, όταν θέλεις κάτι πραγματικά, μπορείς να πραγματοποιήσεις παράλληλα τα πάντα. Πάμε να τις δούμε!

Victoria Beckham

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις


Προτού γίνει το Fashion Icon που θαυμάζεις και δημιουργήσει το δικό της brand ρούχων, η Spice Girl, Victoria, απέκτησε το πρώτο της παιδί σε ηλικία 24 ετών. Συγκεκριμένα, ήταν το μακρινό 1999 (λίγο πριν το Millenium), όταν η stylish Mrs. Beckham έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα της με τον άσσο του ποδοσφαίρου, David.

Britney Spears

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oops I did it again ! (@_legendarybritney_) στις


«Έχω μια πετυχημένη καριέρα απ’ όταν ήμουν 16 χρονών, έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, μέχρι και την Madonna έχω φιλήσει! Το μόνο που δεν έχω βιώσει ακόμα είναι η μητρότητα. Ανυπομονώ!» δήλωνε η Princess Of Pop, λίγους, μόλις, μήνες πριν μείνει έγκυος στον πρώτο της γιο, Sean Preston Federline. Και όλα αυτά, όσο η Britney ήταν 23!

Sofia Vergara

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara) στις


Η Λατινοαμερικανίδα ηθοποιός δημιούργησε τη δική της Modern Family, πριν σβήσει 19 κεράκια στην τούρτα της. Η Sofia Vergara ήταν τότε παντρεμένη με τον πρώτο της έρωτα από το σχολείο, σχέση, η οποία έκανε τον κύκλο της ένα χρόνο μετά τη γέννηση του μικρού.

Kylie Jenner

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις


Το it girl του παγκόσμιου Instagram (και αδερφή της Kim Kardashian) αρχίζει να βγαίνει με τον rapper, Travis Scott, το 2017. Ένα χρόνο μετά, με την Kylie να είναι μόλις 21 ετών, η μικρή Stormi ανοίγει τα μάτια της στον κόσμο αυτό και η ίδια γίνεται από τις πιο νέες, αλλά και αυστηρές μαμάδες της βιομηχανίας του θεάματος.

Reese Witherspoon 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις


Πριν τη θαυμάσεις στους πρωταγωνιστικούς της ρόλους και κερδίσει το Χρυσό της Αγαλματίδιο, η Reese παντρεύεται το συνάδελφο της, Ryan Philippe. Την ίδια χρονιά, η πετυχημένη ηθοποιός μένει έγκυος και λίγους μήνες μετά, σε ηλικία 22 ετών, απέκτησε την πρώτη της κόρη, Ava Eizabeth Philippe.

Hilary Duff

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις

Μπορεί για αρκετά χρόνια να χάριζε τη φωνή της σε κινούμενα σχέδια της Disney, όμως, ούτε η ίδια δεν περίμενε ότι θα γίνει μαμά τόσο νέα. Το 2011, η Hilary Duff ερωτεύεται κεραυνοβόλα και ένα χρόνο μετά (22 χρονών) φέρνει στον κόσμο αυτό, το γιο της, Luca Cruz Comrie, ο οποίος τελικά αποδείχτηκε ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της.

Kate Hudson

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις


Σε ηλικία 24 ετών, η γνωστή ηθοποιός και Insta Fit Girl αποφασίζει να μεγαλώσει την οικογένεια της, δίνοντας ζωή σε ένα πανέμορφο γιο. Τι δήλωνε για την απόφαση αυτή τέσσερα χρόνια μετά σε συνέντευξη της; “Μόνο όταν ο Ryder Robinson (ο γιος της) άρχισε ένα μεγαλώνει και εγώ συνειδητοποίησα ότι  28 είχα ήδη έναν 4χρονο γιο, τότε κατάλαβα πόσο νέα ήμουν, για να είμαι μητέρα

Adele

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

Last but not least, η τραγουδίστρια που μας έμαθε ότι δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε και πολύ στους χωρισμούς, αφού θα βρούμε Someone Like You, απέκτησε τον μονάκριβο γιο της σε ηλικία 24 ετών (και στο peak της καριέρας της).

Read More

And More