Γιορτή του Πατέρα: Διάσημοι μπαμπάδες περιγράφουν την πατρότητα με έναν πιο… αστείο τρόπο!

Το τρίτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου έφθασε και, όπως κάθε χρόνο, οι μπαμπάδες έχουν την τιμητική τους. Μπορεί μέσα από αυτήν τη στήλη να μαθαίνεις αρκετά πραγματάκια για τις συνήθειες που έχουν οι διάσημες μαμάδες, σήμερα, όμως, το θέμα αυτό είναι αφιερωμένο στους μπαμπάδες. Σε εκείνους που σε έχουν συντροφεύσει με τα τραγούδια τους και σε έχουν κάνει να γελάσεις με τη ψυχή σου. Εστίασε στο δεύτερο. Γιατί, σου έχουμε συγκεντρώσει μερικούς πολύ διάσημους κυρίους, οι οποίοι μιλούν για την πατρότητα, επιστρατεύοντας το χιούμορ τους!

David Beckham

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούριο. Έγινα μπαμπάς, για πρώτη φορά, στα 24 μου. Σήμερα, μπορώ να πω ότι έχω μάθει περισσότερα κάνοντας, παρά ακούγοντας συμβουλές άλλων. Μέσα σε μία νύχτα έγινα ταξιτζής για τα δύο μου παιδιά: αισθάνομαι σαν οδηγός της Uber που πρέπει να είναι πάντα stand – by” δηλώνει ο άσσος του ποδοσφαίρου και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ryan Reynolds

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds News (@ryanreynoldsnews) στις

Το να είσαι πατέρας είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Δεν περιλαμβάνω καν, αυτά τα υπέροχα χρόνια, πριν αποκτήσω το παιδί μου. Μπαμπάς σημαίνει υπευθυνότητα. Όχι μόνο για την κόρη μου, αλλά και για εκείνο το μικρό παιδί που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε ένα χωριουδάκι στη Δανία. Επίσης, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάω όλο το πρωινό με την κόρη μου, κοιτώντας τη στα μάτια, προσπαθώντας να της εξηγήσω ότι “δεν μπορώ να το κάνω αυτό” εκμυστηρεύεται με τον πιο αστείο τρόπο το ρόλο του πατέρα ο ηθοποιός που φημίζεται για το χιούμορ του.

Justin Timberlake

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Timberlake (@justintimberlake) στις

“Κάθε φορά που τον βάζουμε για ύπνο λίγο νωρίτερα και εγώ με τη Jessica, καθόμαστε στον καναπέ να δούμε μία ταινία, αναρωτιόμαστε πώς ήταν τα βράδια μας πριν έρθει το παιδί αυτό στον κόσμο. Σίγουρα, δεν ξυπνάγαμε τόσο συχνά”.

Chris Martin

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Martin – Coldplay (@chrismartinfans) στις

Οι μπαμπάδες πρέπει πάντα να αλλάζουν την πάνα του μωρού τους. Είναι μία ιδιαίτερη διαδικασία. Και λυτρωτική. Είναι σαν να πλένεις τα πιάτα, αλλά φαντάσου ότι στη θέση των πιάτων είναι το παιδί σου. Επομένως, δεν γίνεται να μην αγαπήσεις τη διαδικασία αυτή. Και τα πιάτα.” εκμυστηρεύεται ο Frontman των Coldplay.

Will Smith

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmithfanreal) στις

“Το να καταφέρνεις με επιτυχία να μεγαλώνεις εφήβους, θα έπρεπε να έχει ένα βραβείο. Όλοι με ρωτούν πως τα καταφέρνω. Χρειάζεται να κάνεις τα πάντα. Και φυσικά, να τους δώσεις… χαρτζιλίκι”

Neil Patrick Harris

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neil Patrick Harris (@nph) στις

Πρέπει να είσαι ευπροσάρμοστος, γιατί ένα παιδί αλλάζει συνέχεια. Τη μία στιγμή, μπορεί να κάνει κάτι που θα σε εντυπωσιάσει και την αμέσως επόμενη να ρίξει απλά το φαγητό σου στο πάτωμα“. Έτσι, περιγράφει την πατρότητα ο αστείος πρωταγωνιστής του “How I Met Your Mother”.

Jimmy Fallon

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Fallon (@jimmyfallon) στις

“Όταν έχεις ένα μωρό, ο ύπνος δεν αποτελεί πια επιλογή. Δεν κοιμάσαι. Απλά. Ακόμα και στις διακοπές, θα πρέπει να είσαι ξύπνιος από τις 6:30” σχολιάζει ο πάντα αστείος Jimmy στο αμερικάνικο People.

John Legend

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Legend (@johnlegend) στις

“Ένα πράγμα που μου έμαθε η πατρότητα είναι ότι τελικά δεν έχεις ποτέ όλες τις απαντήσεις. Όταν η κόρη σου σε ρωτά τι σημαίνει αυτή η κακή λέξη, είναι πολύ δύσκολο να βρεις την απάντηση που πρέπει να πεις. Καλύτερα, να της τραγουδήσω όπερα.” αποκαλύπτει στη βρετανική εφημερίδα Metro.

Read More

And More