Η Chrissy Teigen ετοιμάζει ένα καινούριο βιβλίο μαγειρικής για τους πιο αυστηρούς κριτές

Την γνωρίσαμε μέσα από πολλούς διαφορετικούς “ρόλους” και την έχουμε αγαπήσει εξίσου για καθέναν από αυτούς! Το μοντέλο που έγινε τηλεοπτική παρουσιάστρια που έγινε συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής που έγινε πρωταγωνίστρια των social media και που πάνω από όλα είναι μια μητέρα ειλικρινής και αυθεντική, χωρίς να κρύψει ποτέ τα… βάρη της οικογενειακής ζωής και της μητρότητα. Είναι η Chrissy Teigen, που αυτό το διάστημα μας απασχολεί για μια ακόμη κατάκτηση που ετοιμάζεται να προσθέσει στο μακρύ βιογραφικό της! Βλέπεις, η celebrity μητέρα της Luna και του Miles και σύζυγος του μουσικού John Legend αποφάσισε να συγκεντρώσει δύο μεγάλες αγάπες της σε ένα πεδίο και κάπως έτσι έχει πλέον στα σκαριά ένα βιβλίο μαγειρικής για παιδιά!

Η διάσημη foodie και “ακτιβίστρια” μαμά, που σε κάθε ευκαιρία μάχεται εναντίον του mom shaming, μιας και η ίδια έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των διαδικτυακών επικριτών και online trolls, ετοιμάζει το τρίτο βιβλίο της, το οποίο αυτή την φορά θα επικεντρώνεται στους πιο αυστηρούς κριτές της γαστριμαργίας! Όπως ανακοίνωσε λίγες ημέρες νωρίτερα, κατά την διάρκεια του event #CRAVINGSFEST για το λανσάρισμα του νέου βιβλίου της Cravings: Hungry for More, το τρίτο έργο της θα περιλαμβάνει απλά γεύματα που θα ανταποκρίνονται ακόμη και στις ανάγκες των πιο επιλεκτικών παιδιών. Άλλωστε, η ίδια γνωρίζει καλά τι σημαίνει για μια νέα μητέρα η διατροφή των μικρών της!

Η ίδια δήλωσε: “Ξέρω πως τα παιδιά έχουν πολύ απλούς ουρανίσκους και όλοι θέλουμε να τους κάνουμε πιο… εκλεπτυσμένους. Ωστόσο, είναι παιδιά κι αυτό σημαίνει ότι θα κάνουμε πράγματα που τα παιδιά αγαπούν”. Όσο για την εξειδικευμένη βοήθεια που θα λάβει για την συγγραφή αυτού του βιβλίου, η Teigen είπε: “Ας ελπίσουμε πως η Luna θα το εγκρίνει”.

Read More

And More