Ημέρα της Γυναίκας: Οι πετυχημένες διάσημες μαμάδες που θαυμάζουμε!

8 Μαρτίου. Είμαι σίγουρος ότι στο άκουσμα της ημερομηνίας αυτής, γεμίζεις από χαμόγελο και περηφάνια. Όχι, επειδή έχεις γενέθλια ή γιορτή (αν έχεις, όμως, Χρόνια σου Πολλά), αλλά επειδή κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη ημέρα όλοι γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Την καθιέρωση των δικαιωμάτων, για τα οποία αγωνίστηκαν, πριν από περίπου έναν αιώνα γυναίκες και άντρες και τα οποία απολαμβάνεις εσύ σήμερα.

Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, να λείπουν από τη στήλη της Οικογένειας, οι πιο δυναμικές και επιδραστικές μητέρες του κόσμου! Γυναίκες, που κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή μέσα από σκληρή δουλειά, αξιοποιώντας το ταλέντο και τις ικανότητες τους. Γυναίκες, οι οποίες κατόρθωσαν να πρωταγωνιστήσουν στον τομέα τους, να διακριθούν. Γυναίκες, οι οποίες επέλεξαν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, να γίνουν μαμάδες και να συνδυάσουν καριέρα και οικογένεια. 

 

Σήμερα, λοιπόν, ρίχνουμε μία ματιά στις διάσημες μητέρες που αγαπάμε!

 

Victoria Beckham

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Είτε τη συμπαθείς, είτε όχι, δεν μπορείς να μη τα θαυμάσεις. Το πάθος της για τη μόδα μεταμόρφωσε το, τότε, νέο κορίτσι των Spice Girls σε επιτυχημένη σχεδιάστρια, με το δικό της, άκρως κερδοφόρο, Label. Παράλληλα, θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα Fashion και Fitness Icon. Η Βασίλισσα Ελισάβετ της απένειμε τιμητική διάκριση για την προσφορά της στο χώρο του θεάματος, με τις θέσεις στην πρώτη σειρά του Μεγάρου, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η απονομή, να είναι γεμάτες από την αγάπη των τεσσάρων παιδιών της.

Jennifer Lopez

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Αν ψάξεις στο λεξικό σου τη λέξη “αυτοδημιούργητη”, τότε δίπλα της θα βρεις τη JLO. Η καριέρα της ξεκίνησε κάπως άδοξα: συνεχείς απορρίψεις και απογοητεύσεις. Η ίδια, όμως, δεν το έβαλε κάτω. Δούλεψε πολύ σκληρά, συμμετείχε σε αρκετές οντισιόν και τελικά τα κατάφερε. Χωρίς να σταματά λεπτό να φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση και τον εσωτερικό της κόσμο, η πιο διάσημη Latino Star έχει κατορθώσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του Hollywood για περίπου τρεις δεκαετίες. Πότε ξεκουράζεται; Όταν πέφτει στην αγκαλιά των δύο αγγέλων της.

Gwyneth Paltrow

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Αν θυμηθεί τα παιδικά της χρόνια, θα φέρει στο μυαλό της τη δική της παιδική φιγούρα να υποδύεται ρόλους από κινηματογραφικές ταινίες της εποχής. Η Gwyneth είχε ξεκάθαρο στόχο: Να γίνει ηθοποιός. Και τα κατάφερε. Αργότερα, μόλις εκπλήρωσε πλήρως τον στόχο αυτό, κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της: Δημιουργεί το δικό της site. Και κυριαρχεί. Φέτος, έγινε και σειρά. Παράλληλα, η ίδια θεωρεί ως το μεγαλύτερο δώρο της ζωής της τους δύο ξανθούς της αγγέλους.

Jennifer Garner

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Garner (@jennifer.garner) στις

Η πιο φωτογενής πράκτορας της CIA τα κατάφερε πολύ καλά! Υποδύθηκε ρόλους που ήθελε, είπε τα “όχι” της, εκεί που θεώρησε ότι έπρεπε, πρωταγωνίστησε σε ταινίες και έγινε η παραγωγός μερικών. Η αρνητική κριτική και η δυσπιστία που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της, όχι μόνο δεν την πτόησαν, αλλά την πείσμωσαν ακόμα περισσότερο. Τα τελευταία χρόνια, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των τριών παιδιών της, καρπό του κεραυνοβόλου έρωτα της με τον Ben Affleck.

Beyonce

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #B E Y G O O D (@beyhivezz) στις

Queen B, σε κάθε τομέα της ζωής της. Το περιοδικό Forbes την ανέδειξε, μαζί με το σύζυγο της, Jay – Z, ως το πλουσιότερο και πιο επιδραστικό ζευγάρι του κόσμου. Κάθε της περιοδεία γίνεται sold – out. Κάθε της κίνηση προκαλεί συζητήσεις. Κάθε της νέο τραγούδι κάνει τους θαυμαστές να “πετούν” από τη χαρά τους. Τα media την αποθεώνουν τόσο για το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της, όσο και για την αγάπη της στο πρόσωπο της κόρης της, καθώς και για την έμπρακτη στήριξη της στους Αφροαμερικάνους πολίτες της Αμερικής.

Jessica Biel

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Timberlake (@justintimberlake) στις

Ταλαντούχα, εκφραστική και (φυσικά) Fitness Lover. Ξεχνάω κάτι; Η εντυπωσιακά γυμνασμένη Jessica ξεκίνησε τα πάντα από το μηδέν: της καριέρα της στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη, τη δική της σειρά με ρούχα γυμναστικής, τη δική της εταιρία παραγωγής, μαζί με το σύζυγο της, Justin Timberlake. Η θετική της αύρα μόνο χαμογέλα πρέπει να δημιουργεί στο γιο της, τον οποίο αγαπά όσον κανέναν άλλον.

Angelina Jolie

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anasalwa مجلة أنا سلوى (@anasalwa.magazine) στις

Η παγκόσμια κοινότητα υποκλίνεται στο φιλανθρωπικό της έργο και στην αγάπη της απέναντι στα παιδιά όλου του κόσμου. Στην προσφορά της και την επιθυμία της να προσφέρει. Έχει ανακηρυχθεί ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για θέματα που αφορούν το προσφυγικό. Αυτή τη στιγμή, η Αμερικανίδα ηθοποιός προσέχει σαν τα μάτια της τα έξι παιδιά της, τα οποία θέλει να αναθρέψει, όπως μόνο εκείνη ξέρει, μεταδίδοντας του την άποψη ότι πρέπει να γίνουν σωστοί “πολίτες του κόσμου”.

Chrissy Teigen

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις


Η πιο cool μαμά του Hollywood είναι πλήρως αυτοδημιούργητη. Ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, σε ηλικία 18 ετών. Παράλληλα, συμμετείχε ως cameo σε αρκετές γνωστές ταινίες, ενώ εξάσκησε τις ικανότητες ως κριτής σε διαγωνισμό μαγειρικής. Το 2013 παντρεύτηκε τον John Legend. Σήμερα, κρατά τους δύο καρπούς του έρωτα τους, ενώ η ίδια βγήκε νικήτρια στη σκληρή μάχη που έδωσε με την επιλόχειο κατάθλιψη. Chrissy και John είστε οι πιο cool γονείς και για αυτό σας αγαπάμε!

Read More

And More