New parents in town! Οι celebrities που θα γίνουν γονείς τη φετινή χρονιά!

Εδώ και λίγες ημέρες βρισκόμαστε (και) επίσημα στο 2020. Η χρονιά και η δεκαετία άλλαξαν και, όπως όλοι θέλουμε να πιστεύουμε, σύντομα θα αρχίσουν να φαίνονται και νέες αλλαγές στη ζωή μας. Προς το καλύτερο. Το δικό μας και όλων. Και αν πιστεύεις ότι μόνο εσύ θα δεις τη ζωή σου να αποκτά στροφή 180 μοιρών, σκέψου απλά, ότι αρκετές γυναίκες γύρω σου είναι έτοιμες να βιώσουν (μερικές για πρώτη φορά) το θαύμα της μητρότητας.

Αν είσαι μία από αυτές, τότε ξέρεις πολύ καλά ότι τίποτα, μετά την έλευση του μωρού σου, δε θα είναι το ίδιο. Γνωρίζεις, όμως, ποιες διάσημες κυρίες της βιομηχανίας του παγκόσμιου θεάματος βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εσένα;

 

Τι λες, λοιπόν, να ρίξουμε μία ματιά στους celebrities που το 2020 θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους;

 

Michelle Williams

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Levin (@angelalevinmakeup) στις


Πριν από λίγες ώρες, κέρδισε τη Δεύτερα Χρυσή Σφαίρα στη διάρκεια της εντυπωσιακής της καριέρας. Παράλληλα, ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες της χθεσινής απονομής. Και μπορεί η εξαιρετική της σιλουέτα να μην άφησε την παραμικρή υπόνοια, όμως, το φετινό καλοκαίρι θα βρει τη Michelle αγκαλιά με τη νεογέννητη της κόρη.

Jenna Dewan

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Dewan (@jennadewan) στις

Η προηγούμενη δεκαετία μόνο εύκολη δεν ήταν για τη Jenna. Στα μέσα του 2018 αποφασίζει να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τον Channing Tatum, με την ίδια να μην είναι σίγουρη για αυτήν της την απόφαση. Στις αρχές του επόμενου χρόνου, βρίσκει τον έρωτα στα μάτια του Steve Kazee. Και, σύμφωνα με πληροφορίες, τη φετινή άνοιξη θα τη βρει στα μάτια του καρπού του έρωτα τους.

Felicity Jones

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Felicity Jones Fan (@felicityjonesig) στις

Η, πανέμορφη και η υποψήφια για Όσκαρ, Αμερικανίδα ηθοποιός κατόρθωσε να βάλει τον καρπό, για να εκπληρώσει ένα από τα όνειρα της: να γίνει μαμά. Και η ίδια και ο Charles Guard πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Emily Skye

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EMILY SKYE | Fitness + Health (@emilyskyefit) στις

Η πιο διάσημη Fitness Blogger της Αμερικανικής πρωινής ζώνης περιμένει το δεύτερο παιδί της. Λίγους μήνες, αφού έφερε στον κόσμο την πρωτότοκη κόρη της.

Rachel Bloom

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Bloom (@racheldoesstuff) στις

Τη θαυμάζεις στο “Crazy Ex-Girlfriend”. Το Σεπτέμβριο απέσπασε το πρώτο της Emmy για το ρόλο αυτό. Και, με μία απλή λεζάντα στο παραπάνω βίντεο αποκάλυψε ότι το 2020 στο ένα χέρι θα έχει το βραβείο και στο άλλο… το μωρό!

Ashley Graham

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις

Αγαπά το σώμα της και δηλώνει περήφανη για τις καμπύλες της. Υποστηρίζει τον εαυτό της, όπου κρίνει ότι είναι απαραίτητο. Και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο θα κάνει και στο παιδάκι της, για το οποίο απλά ανυπομονεί, αφού το θεωρεί την πιο ευτυχισμένη στιγμή της έγγαμης ζωής της.

Milla Jokovich

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milla Jovovich (@millajovovich) στις

Ναι, είναι έγκυος ξανά! Μπορεί να αντιμετώπισε μία ατυχία με την προηγούμενη εγκυμοσύνη της 2019, όμως, αυτό, δε φαίνεται να την πτόησε καθόλου, αφού η φετινή Άνοιξη θα φέρει στην οικογένεια της με τον Paul W.S. Anderson το τρίτο της παιδί.

Anne Hathaway

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway) στις

Όχι δεν είναι για κάποια ταινία” έγραψε στο Instagram της. Και, η αγαπημένη ηθοποιός είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στην πιο όμορφη παιδική ταινία. Τη δική της.

Kellan Lutz & Brittany Gonzales

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kellan Lutz (@kellanlutz) στις

Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει και ένας soon to be μπαμπάς! Ο πιο διάσημος ηθοποιός (μετά το Robert Pattinson) του Twilight σε λίγες εβδομάδες θα παίζει μαζί με τον μπέμπη του.

Με το καλό!

And More