Οι διάσημες που έγιναν μανούλες τους πρώτους τρεις μήνες της χρονιάς

Μπορεί το 2021 να μην είναι (ακόμη) η χρονιά σου, όμως, το μόνο σίγουρo είναι ότι το έτος αυτός θα γίνει το αγαπημένο αρκετών διάσημων γυναικών ανά τον κόσμο. Μέσα σε μία χρονιά γεμάτη από καραντίνα και κοινωνικούς περιορισμούς, αγαπημένες σου σταρ βρέθηκαν σε… ενδιαφέρουσα και πριν από λίγες ημέρες έφεραν στον κόσμο το μωράκι τους. Ποιες είναι εκείνες οι διάσημες γυναίκες που μέσα στους πρώτους τρεις μήνες του 2021 έγιναν μαμάδες

(@chiaraferragni)

Chiara Ferragni
Ίσως να έχεις δει κάθε στιγμιότυπο από την εγκυμοσύνη της, μιας και η Ιταλίδα influencer μοιράζεται ό,τι αγαπάει, όμως, υπήρχαν δύο ημέρες του Μαρτίου που ήταν αρκετά σιωπηλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήταν στο μαιευτήριο. Μαζί με τον μικρούλη Leo και τον παιχνιδιάρη Fedez. Και κάπως έτσι, στις 23 Μαρτίου έφερε στον κόσμο αυτό την αξιολάτρευτη Vittoria.

(@emrata)

Emily Ratajkowski
Το διάσημο μοντέλο που δεν δίστασε να μοιραστεί αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την περίοδο που ήταν σε ενδιαφέρουσα, είναι πλέον μία χαρούμενη νέα μαμά. Μία νέα μαμά που αγαπά να θηλάζει το μικρό Sylvester που ομόρφυνε την καθημερινότητα της με τον πιο μαμαδίστικο τρόπο.

(@hilaryduff)

Hilary Duff
Το 2020 επεφύλασσε μία γλυκιά έκπληξη για την αγαπημένη ηθοποιό των παιδιών, καθώς έμαθε ότι περιμένει τον δεύτερο καρπό του έρωτα της με τον Matthew Koma, και τρίτο συνολικό, ο οποίος ήρθε στον κόσμο αυτό στις 26 Μαρτίου. 

(@davemccary)

Emma Stone
Μπορεί η ίδια να μην δηλώνει φαν των δημόσιων εμφανίσεων και να δίνει λίγες συνεντεύξεις, όμως, η ηθοποιός που ταυτίστηκες στο “La La Land”, δεν μπόρεσε να κρατήσει κρυφή ούτε την εγκυμοσύνη της, αλλά ούτε και την είδηση ότι πλέον η οικογένεια της μεγάλωσε κατά ένα. Το νέο μέλος άνοιξε για πρώτη φορά τα ματάκια του στις 13 Μαρτίου με τις υπόλοιπες πληροφορίες να παραμένουν μυστικές.

(@meghantrainor)

Meghan Trainor
Πριν λίγα χρόνια σε έπεισε ότι she’s all about that base. Σήμερα, πάντως, she’s all about that sweet baby! Όσο οι μήνες περνούσαν και η μεγάλη στιγμή πλησίαζε, τόσο αυξάνονταν οι δηλώσεις της Meghan πως διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Η ανυπομονησία της κορυφώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου με την έλευση του γιου της.

(@princesseugenie)

Πριγκίπισσα Ευγενία
Δύο χρόνια μετά τον παραμυθένιο τους γάμο στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Άλλο ένα δισέγγονο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, το οποίο ξετρύπωσε στον κόσμο αυτό στις 9 Φεβρουαρίου.

(@pippa.middleton.matthews)

Pippa Middleton
Άλλο ένα βασιλικό μωρό στο κάδρο! Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η αδερφή της Kate Middleton, Pippa που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, τον τραπεζίτη James Matthews. Η κόρη τους, που θα γιορτάζει τα γενέθλια της στις 15 Μαρτίου, πήρε τα ονόματα των γιαγιάδων της και λέγεται Grace – Elizabeth. 

(@emmaroberts)

Emma Roberts
Το 2021 μπήκε για την γλυκιά ηθοποιό με τον πιο τρυφερό τρόπο. Και αυτό, γιατί δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε ένα 24ώρο, προκειμένου να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της. 

 

Read More

And More