H Κρουέλα ντε Βιλ έρχεται στα κανάλια Novacinema!

Τα σχολεία έκλεισαν, η οικογένεια μαζεύτηκε στο σπίτι, οι διακοπές για πολλούς άρχισαν και τα κανάλια Νovacinema σου φέρνουν πολύ καλά νέα! Το «Αnimal Κingdom», το ζωικό βασίλειο της Disney κάνει… περιοδεία αυτό το καλοκαίρι στα κανάλια Νovacinema μέσα από υπέροχες κλασικές ταινίες. Αγαπημένοι ήρωες θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαμβάνουν καθημερινά μεταγλωττισμένες!

Η οθόνη γίνεται… ασπρόμαυρη!
Και αυτό γιατί η σατανική Κρουέλα ντε Βιλ με τα υπέροχα, χαριτωμένα 101 σκυλιά Δαλματίας έρχονται να γεμίσουν την οθόνη περιπέτειες και… σκυλοσυγκίνηση στα κανάλια Novacinema!


Το στόρι αποκλείεται να μην το ξέρεις! Η πολύ πολύ, πολύ όμως, κακιά Κρουέλα έχει βάλει σκοπό ζωής να φτιάξει την καλύτερη ασπρόμαυρη γούνα και γι’ αυτό της χρειάζονται κουτάβια Δαλματίας. Απαγάγει λοιπόν τα κουτάβια ενός ζευγαριού σκύλων της Δαλματίας και η περιπέτεια αρχίζει!

Οι γονείς των κουταβιών θέλουν να τα σώσουν! Η πιο ωραία ιστορία ομαδικής προσπάθειας αλλά και η πιο λυτρωτική στιγμή όταν τιμωρείται η κακιά Κρουέλα!

Και αν δεν προλάβεις, γράψε την ταινία!
Τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους εδώ και πολλές δεκαετίες, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+. Με αυτό τον τρόπο οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema δημιουργούν τη δική τους μοναδική συλλογή Disney Classics για όλη την οικογένεια και μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες όποτε εκείνοι επιθυμούν, κρατώντας τη μαγεία… για πάντα.

Read More

And More