“Καλοκαίρι στην πόλη” στον Ελληνικό Κόσμο

Και φέτος η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου προσφέρει στους μικρούς κατασκηνωτές της δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού συνεχίζει για δέκατη όγδοη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα “Καλοκαίρι στην πόλη”. To “Καλοκαίρι στην πόλη” απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 12 ετών, είναι σχεδιασμένο από το τμήμα Μουσειοπαιδαγωγών του IME και κρατάει συντροφιά στους μικρούς φίλους που μετά το κλείσιμο των σχολείων παραμένουν στη Αθήνα.

Για δέκα ολόκληρες ημέρες, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία “εναλλακτική κατασκήνωση”, στους χώρους του Ελληνικού Κόσμου. Από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα, οι μικροί κατασκηνωτές συμμετέχουν σε δραστηριότητες και παιχνίδια που συνθέτουν ένα πολυθεματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τα παιδιά προγευματίζουν και γευματίζουν και έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις εκθέσεις, τις προβολές στη Θόλο Εικονικής Πραγματικότητας και όλες τις δραστηριότητες του Ελληνικού Κόσμου ανάλογα με την ηλικία τους.

Το “Καλοκαίρι στην πόλη” υλοποιείται σε τέσσερα δεκαήμερα:
Α’ δεκαήμερο: 19- 30/6
Β’ δεκαήμερο: 3- 14/7
Γ’ δεκαήμερο: 17- 28/7
Δ’ δεκαήμερο: 28/8- 8/9

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ!

“Καλοκαίρι στην πόλη”
19 Ιουνίου- 8 Σεπτεμβρίου
Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
Λ. Πειραιώς 254

Read More

And More