Μαμά, πάμε στα Αηδονάκια!

Τα Χριστούγεννα είναι η χαρά των παιδιών!!!! Τι καλύτερο λοπόν από μια βόλτα στο Λούνα Παρκ τα Αηδονάκια…

Ένας ονειρικός κόσμος υπάρχει εκεί πασπαλισμένος με όλα εκείνα τα μαγικά υλικά. Ο Άγιος Βασίλης κάθεται στο τιμόνι και το τρενάκι που θα μας ταξιδέψει μέχρι την Λαπωνία άνεψε τις μηχανές του… σφυρίζοντας την απόλυτη χριστουγεννιάτικη μελωδία.

ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ…
Το μικρό σου, αλλά κι εσύ μαζί μπορεί να “χαθεί” στο Χωριό του Άγιου Βασίλη… Μέσα σε αυτό βρίσκονται δημιουργικά εργαστήρια, δημιουργικό παιχνίδι, παραμύθια, το ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη και πολλά ακόμα δρώμενα.
Να επισκεφθεί το Μουσείο Μαμούθ που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα! Μαζί και τα ζώα της εποχής των παγετώνων από το πολύ γνωστό Πάρκο Δεινοσαύρων της Θεσσαλονίκης. Μια μοναδική και εκπαιδευτική εμπειρία.
Η πρώτη έκθεση Γλυπτών στον Πάγο με τις προδιαγραφές και τα διεθνή πρότυπα της εταιρίας Ice Gallery θα το ξετρελάνουν και θα γελάσει πολύ στο φθηνότερο σκεπαστό Παγοδρόμιο της πόλης.

Μουσικά δρώμενα, μια τεράστια χιονόμπαλα, φουσκωτά παιχνίδια, τραμπολίνο, carousel κι άλλα πολλά θα του χαρίσουν μια πραγματικά αξέχαστη μέρα.

Η ιδανική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που όλοι θέλουμε να νιώσουμε την περίοδο των εορτών και να μεταφέρουμε στα παιδιά μας φέτος θα βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια στο Λούνα Παρκ «Τα αηδονάκια» μέχρι και τις 18/01/2012.


Μια βόλτα με το παιδάκι σου που θα του μείνει αξέχαστη. Το ίδιο και σε σένα…


Happenings και εκπλήξεις συμβαίνουν παντού στο Χριστουγεννιάτικο χωριό…


Ένα χριστουγεννιάτικο carousel για ένα φωτεινό γύρω-γύρω όλοι…

Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Μουσείο Μαμούθ που βρίσκεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, αλλά και να θαυμάσετε τα γλυπτά πάγου στους -20ο C.

Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια»
Λεωφ. Κηφισίας 89 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι
Έξοδος 11 Αττικής Οδού
Ωράρια λειτουργίας:
Καθημερινές: 16:00-23:00,
Σαββάτο-Κυριακή, Γιορτές: 11:00-23:00
Τηλ: 2106198274-2106196941
Δείτε φωτογραφίες των διασήμων που το επισκέφτηκαν κάνοντας κλικ εδώ

Read More

And More