Μόνο στο TLIFE: Το trailer της νέας ταινίας της Disney/Pixar!

Από τα οροπέδια της Νότιας Αμερικής (Up) σε μια μητρόπολη γεμάτη τέρατα (Μπαμπούλες Α.Ε.), ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Pete Docter έχει ξεναγήσει το κοινό σε ξεχωριστούς, γεμάτους φαντασία τόπους. Το 2015, θα μας μεταφέρει στην πιο εκπληκτική τοποθεσία που υπάρχει, μέσα στο μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού, της Riley. «Τα μυαλά που κουβαλάς» είναι η πιο ανατρεπτική, εντυπωσιακή και ευφυής σύλληψη της Pixar για όλη την οικογένεια που υπόσχεται να συνεχίσει να μας αιφνιδιάζει με τις δυνατότητες του καλού animation.Ετοιμαστείτε να γελάσετε, να συγκινηθείτε και να αλλάξετε μυαλά για το πώς λειτουργεί το μυαλό μας.

Και φυσικά, δες αποκλειστικά στο TLIFE το trailer της νέας ταινίας που θα βγει στους κινηματογράφους στις 3 Σεπτεμβρίου από τη Feelgood Entertainment.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας

Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στα Αρχηγεία, το κέντρο ελέγχου μέσα στο μυαλό της Riley, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στη νέα ζωή στο Σαν Φρανσίσκο, στα Αρχηγεία επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

Σκηνοθεσία: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen Σενάριο: Michael Arndt
Ακούγονται: Diane Lane, Amy Poehler, Mindy Kaling, Bill Hader, Phyllis Smith, Lewis Black, Kaitlyn Dias

Read More

And More