Neonato: Το βαπτιστικό ρούχο πλέον έχει το δικό του όνομα!

Τα κορυφαία βαπτιστικά ρούχα της ελληνικής εταιρείας Neonato αποτελούν τη σταθερά που την οδήγησε τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια στην κορυφή της εγχώριας αγοράς βαπτιστικού ενδύματος. Οι εμπνευσμένες και πρωτοπόρες δημιουργίες, το μεράκι για το παιδικό ρούχο και οι εντυπωσιακές κολεξιόν έδωσαν νέα δυναμική στις ενδυματολογικές τάσεις για τους μικρούς μας φίλους.

Θέλοντας να προσφέρει υψηλή ποιότητα υφασμάτων η Neonato συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους της Ιταλίας και της Ισπανίας, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει στην ποιότητα ραφής και τον σχεδιασμό, εξασφαλίζοντάς σας βαπτιστικά ρούχα με ξεχωριστό και αδιαπραγμάτευτο στυλ, πάντα σε τιμές προσιτές, σύμφωνα με τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Το 2004 αποτέλεσε χρονιά ορόσημο για την εταιρεία, καθώς άλλαξε μια για πάντα το ύφος των βαπτιστικών ρούχων, προσθέτοντας έντονα χρώματα και μοντέρνες γραμμές. Το 2012 δημιούργησε το brand Vanessa Cardui, το όποιο αγαπήθηκε ταχύτατα λόγω των μοντέρνων και άνετων γραμμών του.

Το καλοκαίρι του 2016 σε συνεργασία με την εταιρία γυναικείων ενδυμάτων Seven sins, δημιούργησε μια ιδιαίτερη σειρά ρούχων για δεσποινίδες από 4 ως 8 ετών σε casual γραμμή! Χαρακτηριστικό της συλλογής αυτής είναι ότι τα ρουχαλάκια αποτελούν «μικρογραφία» των γυναικείων ρούχων, ιδέα που ενθουσίασε τόσο τις μαμάδες, όσο και τις κορούλες τους!

Μπορείτε να δείτε τις συλλογές Neonato στο www.neonato.gr αλλά και στη σελίδα του στο Facebook!

Read More

And More