Οι παιδικές ταινίες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τη φετινή χρονιά

Το 2022 προβλέπεται μία άκρως κινηματογραφική χρονιά. Μπορεί το προηγούμενο έτος οι παραγωγές να μπήκαν στον “πάγο” λόγω της πανδημίας, όμως, οι εταιρίες είναι έτοιμες τη φετινή χρονιά να κυκλοφορήσουν ταινίες που οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν με ασφάλεια και άφθονο ποπ – κορν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Για δες ποιες κέντρισαν το ενδιαφέρον μας για τη φετινή χρονιά…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @iceagemovie

Η Εποχή των Παγετώνων: Οι περιπέτειες του Μπακ
Μπορεί να έχουν περάσει παραπάνω από πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τις παγωμένες περιπέτειες του Μπακ στον κινηματογράφο, όμως, το 2022 είναι η χρονιά της μεγάλης τους επιστροφής. Οι μικροί μας φίλοι ανυπομονούν και αν κρίνουμε από το εξώφυλλο και το τρέιλερ πολύ καλά κάνουν. Και η αναμονή δεν είναι τόσο μεγάλη, αφού η ταινία κάνει πρεμιέρα – πάρα – πολύ σύντομα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pixar Turning Red (@pixarturningred)

Turning Red
Η πρώτη ταινία της Dinsey για τη φετινή χρονιά είναι συμπαραγωγή με την Pixar και προβλέπεται εκρηκτική όπως το κόκκινο χρώμα. Άκου την υπόθεση! Ένα νεαρό κορίτσι αγχώνεται πάρα πολύ όταν συνειδητοποιεί πως η μαμά της την παρακολουθεί κρυφά έξω από το σχολείο της. Το αποτέλεσμα του άγχους της είναι να μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο κόκκινο panda και να τρέχει να κρυφτεί από τη μαμά της. Πώς θα το ανατρέψει; Η απάντηση αυτή την Άνοιξη στους κινηματογράφους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sonic the Hedgehog (@sonicthehedgehog)

Sonic 2
Είναι μπλε, τρέχει σαν μικρός σίφουνας και τον αγαπούν μικροί και μεγάλοι. O Sonic αυτή τη χρονιά αφήνει τις απλές οθόνες και τον περιμένουμε στο κινηματογραφικό πανί. Θα προλάβει να ανατρέψει την κατάσταση και να τρέξει τόσο γρήγορα όσα μας έχει συνηθίσει; Η απάντηση αυτό τον Απρίλιο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Minions (@minions)

Minions: The Rise Of Gru
Το ρολόι κυλάει αντίστροφα, ο χρόνος γυρίζει πίσω και χωρίς καν να το καταλάβουμε βρισκόμαστε 12 χρόνια πριν. Εκεί, τα μικροσκοπικά – και τόσο αξιολάτρευτα – minions συνεργάζονται με ένα πραγματικά νέο Gru, το οποίο δεν γνωρίζουν και ιδιαίτερα. Η περιπέτεια συναντά το έξυπνο χιούμορ και η Universal Pictures μας κλείνει το πιο παιχνιδιάρικο ραντεβού φέτος το καλοκαίρι μετά από ένα χρόνο αναβολής.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DC League of Super-Pets (@dcleagueofsuperpets)

DC: League of Super-Pets
Μπορούν μερικά κατοικίδια να είναι πιο ξεχωριστά σε σχέση με άλλα; Την απάντηση δίνει η λεγεώνα που ως αρχηγό της έχει τον Krypto, το σκυλί του Superman, στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο Dwayne Johnson. Την ομάδα συμπληρώνουν γνωστά κατοικίδια, τα οποία φημίζονται χρόνια για τη δύναμη τους. Ραντεβού τον Μάιο στους κινηματογράφους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Disney and Pixar’s Lightyear (@pixarslightyear)

Lightyear
Η στολή σου θυμίζει ήρωα του πετυχημένου Toy Story και πολύ καλά κάνεις. Η ταινία αυτή ακολουθεί τις περιπέτειες ενός αστροναύτη, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Andy που αγάπησες ως παιχνίδι στην ταινία που σου ανέφερα στην προηγούμενη χρονιά. Η συγκεκριμένη ταινία κινουμένων σχεδίων αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο που μας έρχεται.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SuJung Jang 장수정 | illustrator (@sujung_jang)

Ο Ρομπέν των Γατών
Μήπως αυτός ο γάτος σου θυμίζει κάτι; Αν ναι, τότε έχεις γερή μνήμη. Γιατί, έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια από την πρώτη στιγμή που τον αντικρίσαμε στις οθόνες μας. Το φετινό φθινόπωρο ο πιο δίκαιος και γενναίος γάτος επιστρέφει και το μικρό σου έχει κάθε λόγο να χαίρεται. 

Read More

And More