Εσύ γνωρίζεις ποιοι αγαπημένοι σου σταρ έγιναν γνωστοί πριν καν “κλείσουν” τα 18;

Ακούς τα τραγούδια τους από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πρωταγωνιστούν σε κινηματογραφικά blockbusters ή στις πιο πετυχημένες σειρές και η ερμηνεία τους δεν σε αφήνει ασυγκίνητη. Κάθε άλλο. Το ταλέντο τους σε εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο, όταν συνειδητοποιείς ότι πρόκειται για παιδιά που βρίσκονται στην εφηβεία και απέχουν αρκετά από την ενηλικίωση. Σήμερα, λοιπόν, σου έχουμε συγκεντρώσει μερικούς χαρισματικούς διάσημους, που η καριέρα τους ξεκίνησε και απογειώθηκε πριν καν “κλείσουν” τα… 18.

Billie Eilish

(πηγή φωτογραφίας: @billieilish)

Το κορίτσι που την προηγούμενη χρονιά ορκιζόταν ότι είναι το “Bad Guy” και απέσπασε 5 βραβεία Grammy ανυπομονεί να κλείσει φέτος τα 18 της. Ναι, καλά κατάλαβες! Όσο το νέο της album βρέθηκε στην κορυφή των charts για περισσότερο από ένα μήνα και εσύ απολάμβανες τα ιδιαίτερα τραγούδια της, η Billie ήταν μόλις δεκαεπτά. Για αυτό, άλλωστε, ανακηρύχθηκε το νεότερο άτομο που κέρδισε το βραβείο “Song Of The Year” στα Grammy’s. Αμέ!

Miley Cyrus

(πηγή φωτογραφίας: @hannahmontanaoutofcontext)

Μόλις έκλεισε τα δώδεκα, πέρασε από μία audition για τη σειρά που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή και να κάνει κάθε έφηβο που θέλει να ζήσει τα όνειρα του να ταυτιστεί μαζί της. Γιατί, το να θεωρείσαι το next big thing της Disney για περίπου μία πενταετία δεν το λες και λίγο. Κάθε άλλο.

Selena Gomez

(πηγή φωτογραφίας: @selenagomez)

Το αντίπαλο δέος της Mrs. Cyrus ξεκίνησε και αυτό από νωρίς την καριέρα του. Έδωσε τη φωνή της σε μερικές ταινίες κινουμένων σχεδίων, μέχρι να πρωταγωνιστήσει σε μία από τις πιο βραβευμένες σειρές της Disney. Παράλληλα, κυκλοφόρησε και το πρώτο της album. Όλα αυτά στο διάστημα από τα δώδεκα με δεκαεπτά (ετών).

Ariana Grande

(πηγή φωτογραφίας: @ari.clipz)

Μπορεί να τη γνωρίζεις για τις μελωδίες και τα εξαιρετικά φωνητικά της, η Ariana, όμως, ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός. Ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια της Αμερικής της έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχει στη σειρά “Victorious” και εκείνη την άρπαξε. Όλα αυτά πριν γίνει δεκαοκτώ.

Britney Spears

(πηγή φωτογραφίας: britneyyy___1998)

Υποδύεται την cheerleader, σαγηνεύει τα αγόρια της τάξης, παίζοντας μπάσκετ και φυσικά… χορεύει. Όλα αυτά στο πρώτο της βίντεο – κλιπ που έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή των 90s και σε ηλικία δεκαέξι ετών. Listen to it, One More Time!

Millie Bobby Brown

(πηγή φωτογραφίας: @milliebobbybrown)

Το κορίτσι που “κλέβει” την παράσταση στο “Stranger Things” είναι σήμερα 16! Άρα, όταν ξεκίνησε η σειρά (σύμφωνα με τους πρόχειρους υπολογισμός μου) ήταν μόλις δεκατριών.

Kendall & Kylie Jenner

(πηγή φωτογραφίας: @universokardashian)

Τα μικρότερα κορίτσια της ευρύτερης οικογένειας Kardashian έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν. Αν σκεφτείς, ότι η καριέρα τους ξεκίνησε με το που η εφηβεία τους “χτύπησε” την πόρτα, μόνο τυχερές τις λες. Σήμερα, που πέρασαν στη δεκαετία των 20s, είναι από τα πιο πλούσια κορίτσια παγκοσμίως.

Justin Bieber

(πηγή φωτογραφίας: @justinbieber)

Ξεκίνησε την καριέρα των teen – stars, πριν καν γίνει μόδα. Το πρώτο του τραγούδι πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, χαρίζοντας του βραβεία και αμέτρητες fans. Το πολυπλατινένιο “Baby” κυκλοφόρησε, λίγο πριν ο Bieber σβήσει 15 κεράκια στην τούρτα.

Camila Cabello

(πηγή φωτογραφίας: @firstcabello)

Κάθε καλοκαίρι σε ταξιδεύει στην Αβάνα, μέσα από την τεράστια επιτυχία της. Πριν ακολουθήσει solo καριέρα, συμμετείχε στο X-Factor και με τις Fifth Harmony έφθασε μέχρι τον ημιτελικό. Όλα αυτά σε ηλικία δεκαπέντε ετών.

Read More

And More