Για ένα ήρεμο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι… ακολούθησε τη συμβουλή της Drew Barrymore!

Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο είδαμε πως η Kate Middleton έχει βρει τον καλύτερο (και πιο φυσιολογικό) τρόπο να καθησυχάζει τα παιδιά της, αφού όπως μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά και εδώ, κατάφερε να παρηγορήσει την αναστατωμένη πριγκίπισσα Charlotte και μάλιστα στη διάρκεια μιας ιδιαιτέρως επίσημης εκδήλωσης προς τιμήν της Βασίλισσας Ελισάβετ! Σήμερα, ο κόσμος των διασήμων έχει να προτείνει άλλη μία ευφάνταστη λύση για κάθε παιδί που αναστατώνεται, θέλει να βάλει τα κλάματα, να φωνάξει, να ουρλιάξει ή οτιδήποτε άλλο του έρθει στο μυαλό να κάνει για να εκφράσει το θυμό, την απογοήτευση ή την κατάφωρη αδικία που νιώθει -επειδή δεν του επέτρεψες να ξαπλώσει στο πάτωμα του σούπερ μάρκετ! Και ο λόγος φυσικά για την αγαπημένη μας Drew Barrymore που τα τελευταία χρόνια μιλά πολύ ανοιχτά για την εμπειρία της μητρότητας και για τη ζωή με τα παιδιά! Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Drew αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μια συμβουλή για την αντιμετώπιση των temper tantrums που πολύ συχνά εκδηλώνουν τα παιδιά και, σύμφωνα με την ίδια, η απάντηση κρύβεται… στις μπουρμπουλήθρες!

Η ταλαντούχα ηθοποιός και επιχειρηματίας “ανέβασε” μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, παραπέμποντας τον κόσμο σε μια ανάρτηση του οργανισμού παιδοψυχολόγων και ειδικών εκπαιδευτών, Seedlings Group, γράφοντας: “Αυτή ήταν μια πολύ καλή συμβουλή από εκείνους. Το post τους έλεγε… Καλοκαιρινό tip για νήπια: “έχετε τις μπουρμπουλήθρες εύκαιρες. Δεν μπορείς να έχεις ξεσπάσματα αν αναπνέεις και δεν μπορείς να φυσήξεις τις μπουρμπουλήθρες αν δεν αναπνέεις. Δεν μπορείς να έχεις ξεσπάσματα όταν χαμογελάς και δεν μπορείς να πιάσεις μπουρμπουλήθρες χωρίς να χαμογελάς. Ένας γρήγορος αντιπερισπασμός για να ηρεμήσουν”. Αυτά είναι τα tips που πραγματικά χρειαζόμουν ως νέα μητέρα και ακόμα τα πηγαίνω θαυμάσια σε αυτό”.

View this post on Instagram

#accountsilove @seedlingsgroup This was a great tip from them. The post said… Summer toddler tip: “keep bubbles on hand. You cannot tantrum if you are breathing and you cannot blow bubbles without breathing. You can’t tantrum while smiling while smiling and you can’t catch bubbles without lots of smiles. Quick distraction to get back to calm”. These are things I really needed as a new parent and I still marvel at them. I have worked with seedlings since my kids were born and still seek their advice regularly. They also make me feel not alone as a parent as well with relatable humor.

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Read More

Read More