Πρώτη φορά Μαμά: Διάσημες μαμάδες περιγράφουν πως βίωσαν το θαύμα της μητρότητας

Το να είσαι μαμά είναι από μόνο του κάτι απαιτητικό. Πόσω μάλλον, όταν γίνεσαι μητέρα για πρώτη φορά. Από τη μία, έχεις τους φόβους, τις ανασφάλειες σου, το άγχος σου να τα κάνεις όλα καλά και φυσικά την… άγνοια σου. Από την άλλη, πρέπει να ακούς τις συμβουλές της μαμάς σου, της γιαγιάς σου, της θείας, της προγιαγιάς, της φίλης σου. Α, και της μαμάς σου. Α, την ανέφερα ξανά; Μάλλον όχι τυχαία.

Και αν νομίζεις ότι αυτά τα προβλήματα τα έχουμε μόνο εμείς οι κοινοί θνητοί, έχω να σου πω ότι από την ίδια ακριβώς φάση πέρασαν αρκετά αστέρια του Hollywood που πήραν την απόφαση να μεγαλώσουν την οικογένεια τους με ένα (τουλάχιστον) παιδί.

Εμείς, λοιπόν, σου έχω βρει μερικές αγαπημένες celeb moms, οι οποίες περιγράφουν αναλυτικά πώς ήταν η πρώτη τους εμπειρία με τη μητρότητα.

Hilary Duff

Ακόμη και πριν βγει από την κοιλιά, μπορείς να αισθανθείς την κρίση και την αγωνία του να γίνεσαι μητέρα για πρώτη φορά. Δεν είσαι σίγουρη για αυτό που κάνεις. Ναι, η όλη διαδικασία είναι τόσο μαγική και ξεχωριστή, αλλά ταυτόχρονα τη ζεις ουσιαστικά μόνη σου“. Έτσι, ακριβώς ξεκινά μία από τις πιο πρόσφατες συνεντεύξεις της νεαρής τραγουδίστριας και ηθοποιού όταν τη ρωτούν για τη μητρότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις


Μόλις είχα θηλάσει για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και άρχισα να δουλεύω, συμπληρώνοντας το γάλα του θηλασμού με υποκατάστατα, αισθάνθηκα ότι οι υπόλοιποι με κρίνουν. Πολλές φορές, νομίζεις ότι πρέπει να έχεις όλες τις απαντήσεις για κάθε αναπάντεχο ερώτημα. Φορτώνεις τον εαυτό σου με τόσο μεγάλη πίεση, και ειλικρινά η μητρότητα είναι μία αρκετά μοναχική περίοδος. Χρειάζεσαι αγάπη και στήριξη.” συμπληρώνει.

Chrissy Teigen

Η πιο τσαμπουκαλού μαμά της Αμερικής μόνο εύκολη εγκυμοσύνη δεν είχε. Και σαν να μην έφθανε αυτό, οι πρώτες μέρες, αφού έφερε το παιδάκι της στον κόσμο είχαν και εκείνες τις δυσκολίες τους. Μάλιστα, ένα περιστατικό την έκανε να θυμώσει πολύ. Τι το ήθελε και αυτή να απολαύσει το δείπνο της σε γνωστό εστιατόριο, δέκα ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις


Αισθάνθηκα ότι όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω μου. Ξέρεις, είχαν όλοι τους αυτό το επικριτικό ύφος και μέσα από την έκφραση τους, μπορούσα να δω εκείνο που κανένας, φυσικά, δεν τολμούσε να πει: Μα καλά, πριν μία εβδομάδα ήταν στο μαιευτήριο και σήμερα τρώει έξω χωρίς τα παιδιά; Ναι, ο κόσμος θα σε κρίνει για όλες σου τις επιλογές, όμως, το συναίσθημα που δημιουργείται όταν το παίρνεις αγκαλιά είναι μοναδικό.” εξομολογείται.

Kim Kardashian

Αν και πλέον δηλώνει επαγγελματίας μητέρα, η ίδια πέρασε μία περίοδο προβληματισμού, όταν στη ζωή της μπήκε η αξιολάτρευτη North.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις


Προσπαθούσα να βρω τρόπο να είμαι καλή σε όλα. Να είμαι η καλύτερη μητέρα, σύζυγος, επαγγελματίας. Ευτυχώς, αρκετά γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δε γίνεται. Για αυτό, έθεσα ως προτεραιότητα τη μικρή μου κόρη και έκλεισα για λίγο το κεφάλαιο “τηλεόραση”. Προσπάθησα να βρω χρόνο για τον εαυτό μου, γιατί ήδη αισθανόμουν περίεργα που έπρεπε να οργανώσω και τη ζωή κάποιου άλλου. Ήθελα να πάρω μία ανάσα. Ευτυχώς, η North μου έδινε τις πιο ζεστές αγκαλιές.” υπογραμμίζει η ίδια.

Pink 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις

Συνήθιζα να πίνω και να καπνίζω ως τις τρεις το πρωί στο studio ηχογράφησης. Πλέον, δεν κάνω τίποτα από τα δύο, γιατί θηλάζω. Μόλις γέννησα, αισθάνθηκα ότι πέρασα σε μία νέα πίστα. Ότι οι προτεραιότητες μου, πλέον, είναι ίδιες. Άλλαξαν οι συνήθειες μου και ο τρόπος ζωής. Βλέπεις αυτό το μπουκάλι με κόκκινο κρασί; Παλιά, θα έπινα πέντε ποτήρια, τώρα ένα είναι υπεραρκετό. Αγαπώ τα παιδάκια μου και θα γίνω ασπίδα για οτιδήποτε τους συμβεί.” Ναι, έτσι βίωσε την μητρότητα η, (πάντα) ανατρεπτική, Pink.

Εσύ πώς ένιωσες όταν έγινες μαμά για πρώτη φορά;

Read More

And More