Τα 10 πιο διάσημα παιδιά του πλανήτη

Οι φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν στα περιοδικά πριν ακόμα αρχίσουν να μιλάνε, πριν σταθούν στα πόδια τους! Τα πιο διάσημα παιδιά του κόσμου έχουν ξεκινήσει τη διεθνή τους καριέρα με λήψεις παπαράτσι να κοσμούν τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών!
Ακολουθώντας τα χνάρια των μητέρων τους, τα παιδιά αυτά έχουν άποψη για το στιλ και ξέρουν πως να κάνουν μεγάλα fashion statements στη λιλιπούτεια μόδα!

Η Sarah Jessica Parker και ο γιος της James Wilkie


Από τα πιο όμορφα παιδιά της Νέας Υόρκης, το συγκεκριμένο αγόρι έχει φωτογραφηθεί όσο κανένα άλλο στην καθημερινή του διαδρομή από το σπίτι στο σχολείο!

Η Katie Holmes με την κόρη της Suri

“Μαμά, συρρίκωσα το στιλ!” είναι μια ατάκα που θα μπορούσε να ξεφύγει άνετα από τα χείλη της μικρής Suri! Από την ηλικία των 4 μαθαίνει πως να περπατάει σε τακούνια!

O David, η Victoria και οι γιοι τους Brooklyn, Romeo και Cruz!


Είναι σχεδόν θλιβερό το ότι η Victoria δεν έχει μια κόρη για να της παραδώσει όλη την κληρονομιά από Hermes τσάντες και φορέματα υψηλής ραπτικής! Οι 3 της γιοι έχουν κληρονομήσει σαφώς το athletic chic του μπαμπά!

H Cate Blanchett με τον γιο της Ignatius

Είναι ακόμα πολύ νεαρός για να βγάλεις κανείς βέβαια συμπεράσματα αλλά οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι θα γίνει γόης! Ο Ignattius έχει κληρονομήσει την εύθραυστη αρχοντιά της Kate και ανυπομονούμε να τον δούμε να μεγαλώνει!

Οι γιοι της Britney Spears : Sean Preston και Jayden James


Έχουν εμπλακεί σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της δεκαετίας χωρίς ακόμα να κλείσουν τους πρώτους 12 μήνες της ζωής τους! Ο λόγος για τους γιους της Britney Spears που μέχρι πρότινος ήταν το ζήτημα της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγο της! Το στιλ τους, όπως και της Britney είναι καθαρά αμερικάνικο με μια μικρή δόση από rich and famous.

H Sharon Stone και ο γιος της Laird


Ο γιος ενός fashion icon από τα 90s δεν θα μπορούσε παρά να κληρονομήσει την αγάπη της για το γνήσιο στιλ! Είναι από τα αγόρια που μοιάζουν φυσιογνωμικά στις μητέρες τους έχοντας ένα πολύ γλυκό physique.

Η Halle Berry με την κόρη της Nahla


Έχει κληρονομήσει την εξωτική ομορφιά της μητέρας της και σίγουρα αυτό την έχει ξεχωρίσει. Η μαμά της φροντίζει ώστε η μικρή να διατηρεί την “παιδικότητά” της στο στιλ, χωρίς σταρίστικες εμμονές.

Η Jessica Alba με την κόρη της Honor Marie


Χρωματική αρμονία και φλοράλ ρομαντισμός δημιουργούν ένα “υγιές” αισθητικό περιβάλλον για ένα μικρό κοριτσάκι. Είναι προφανές πως η διάσημη μαμά… προσπαθεί να εκπαιδεύσει την μικρή στην στιλιστική αρμονία.


Η Nicole Kidman με την κόρη της Sunday Rose


Το Κυριακάτικο τριαντάφυλλο -αν μεταφράσεις το όνομα της μικρής- με την ολόλευκη επιδερμίδα που κληρονόμησε από τη μητέρα της απολαμβάνει τις στιλιστικές επιλογές της μαμάς.

Η Christina Aguilera με τον γιό της Max Bratman


Η φρεσκοχωρισμένη Christina δίνει μια πινελιά αισιοδοξίας στο ντύσιμό της συνδύζοντας κίτρινο με φούξια, “σετάροντας” χρωματικά τα ρούχα του μικρού της ήρωα με το σκουφάκι της. Είναι γλύκας και έχει και attitude!

Read More

And More