Τώρα στην DPAM τα παλιά τζιν των παιδιών έχουν καλό σκοπό!

Από 16 έως 31 Οκτωβρίου, σε όλα τα καταστήματα DPAM, μπορούμε να προσφέρουμε τα παλιά τζιν των παιδιών, σε καλή κατάσταση (φυσικά πλυμένα και σιδερωμένα) και να χαρίσουμε ένα ακόμα χαμόγελο σε παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη από τη δική μας συμπαράσταση.

/

Με τη δική μας ευγενική προσφορά ενισχύουμε τα Κέντρα Στήριξης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το πολύ σημαντικό έργο τους, μια και το 2012 στήριξαν 10.897 παιδιά και τις οικογένειές τους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με όχημα τα σπίτια φιλοξενίας ο οργανισμός επιδιώκει την ομαλή και αξιοπρεπή επανένταξη των παιδιών στο κοινωνικό σύνολο. Το επιτυγχάνει με σεβασμό, με διακριτικότητα, αγάπη και στοργή. Το κυριότερο είναι ότι με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η ιδρυματοποίηση και αποξένωση των παιδιών από την καθημερινότητα.

Η DPAM με την ευγενική της πρωτοβουλία δίνει την ευκαιρία να σταθούμε δίπλα σ’ αυτά τα παιδιά, να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας να μην ξεχαστούν, αλλά και να περάσουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή.
Και μια τελευταία λεπτομέρεια: η DPAM για να μας ευχαριστήσει, με κάθε παράδοση παλαιών τζιν στα καταστήματά της, έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ένα καινούργιο από τη νέα κολεξιόν, κερδίζοντας το 20% της αξίας του.

Περισσότερες πληροφορίες: www.dpam.gr / facebook DPAM Greece

Read More

And More