Will Ferrell: Οι πιο αστείες δηλώσεις του γνωστού κωμικού σχετικά με την πατρότητα

Είναι από τους πιο αστείους κωμικούς και μέσα από τις ταινίες του μας έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου. Εκτός από αγαπημένος κωμικούς όμως, είναι και ένας αφοσιωμένος πατέρας. Ο Αμερικανός ηθοποιός και η σύζυγός του, Viveca Paulin, έχουν μαζί τρεις γιους, τον Magnus, τον Mattias και τον Axel.

Εμείς μαζέψαμε μερικές από τις πιο αστείες δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού σχετικά με την πατρότητα.

Για το μεγάλωμα μικρών παιδιών

“Να κοιτάς το παιδί σου στα μάτια. Προσπάθησε να θυμάσαι το όνομά τους, είναι πολύ σημαντικό για όταν θα θες κάτι. Α, και να θυμάσαι να τα ταΐζεις. Αυτά είναι τα βασικά”.

Για το γεγονός ότι μεγαλώνει τρία παιδιά

“Μερικές φορές μου θυμίζει πως είναι να είσαι δεσμοφύλακας σε φυλακή. Αυτό που συμβαίνει με τα τρία αγόρια είναι ότι καταλήγεις να δίνεις διαταγές όπως: ‘Στο δωμάτιό σου τώρα!’ ‘Βουρτσίστε τα δόντια σας!’ ‘Κλείστε τα φώτα!’ ‘Υπάρχει τόσο μεγάλο χάος που δεν μπορείτε πραγματικά να αφιερώσεις το χρόνο για να εκφραστείς σωστά”.

Η καλύτερη του συμβουλή ως γονιός

“Μιλήστε με τα παιδιά σας, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αν έχετε χρόνο, κάντε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Παρόλα αυτά όμως, έχουν υπάρξει στιγμές που έχω αφήσει εβδομάδες και εβδομάδες να περάσουν χωρίς να μιλήσω στα παιδιά μου”.

Για το πως τον βλέπουν τα παιδιά του

“Είμαι απλά ένας περίεργος μπαμπάς”.

Για το πως θα επιβιώσεις στις συναντήσεις γονεών

“Αυτό είναι το πιο εύκολο, απλά δεν πάω. Δεν ξέρω ποτέ ποια μέρα είναι”.

Για το γεγονός ότι κάνει πλάκες ακόμα και στο σπίτι

“Καμιά φορά τριγυρνάω μέσα στο σπίτι με το παντελόνι μου να πέφτει και κάνω ότι δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Τα παιδιά αρχίζουν να μου φωνάζουν”.

Για το γεγονός ότι μεγαλώνει αγόρια

“Υπάρχει μεγάλη ένταση στο σπίτι. Είτε περνάνε καλά είτε όχι, φωνάζουν συνεχώς”.

Για τις Απόκριες

“Έχουμε ως παράδοση στο σπίτι να μου διαλέγουν τα παιδιά τη στολή. Μια χρονιά με είχαν ντύσει poop emoji”.

Για την διαφορά ανάμεσα στους αυστηρούς και τους χαλαρούς γονείς

“Είμαι πιθανότατα κάπου στη μέση, επειδή νομίζω ότι υπάρχουν σίγουρα στιγμές όπου πρέπει απλά να πεις, ‘Όχι, δεν θα το πάρεις’. Δεν έχει γιατί. ‘Επειδή το είπα εγώ’, δεν μπορείς να είσαι φίλος του παιδιού σου”.

Read More

And More