Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή

Αυτήν την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 έως τις  18.00!

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας είναι μία φιλανθρωπική εκδήλωση, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του «Συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, Φλόγα». Η γιορτή έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές μας και να τους δώσει την ευκαιρία να δείξουν την αλληλεγγύη και την αγάπη τους σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Για το λόγο αυτό, όλα τα παιδιά του σχολείου μας προετοιμάζονται εδώ και πολύ καιρό για την ημέρα αυτή. Έχουν καθοριστικό ρόλο, καθώς θα πρωταγωνιστήσουν στη γιορτή μας με τις ευφάνταστες και πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους. Παράλληλα όμως και οι γονείς θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, με
την προσφορά σπιτικών φαγητών και γλυκών.

Στους πάγκους του σχολείου, θα βρείτε ακόμα μία μεγάλη ποικιλία δώρων, γλυκών και έργων των παιδιών, τα οποία μπορείτε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας τις γιορτές και να συνδράμετε στο σημαντικό αυτό έργο. Μετά από μία δύσκολη τριετία, στις 4 Δεκεμβρίου, το σχολείο μας θα μυρίσει και πάλι Χριστούγεννα! Θα πλημμυρίσει από μουσικές, τραγούδια, αθλητικές δραστηριότητες, θεατρικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις. Η παρουσία σας θα δώσει μεγάλη χαρά, τόσο σε εμάς, όσο και στα παιδιά, και θα συμβάλει στην επιτυχία του σκοπού της γιορτής μας. Σας περιμένουμε!

Read More

And More