#adidasWomen: Γιορτάσαμε το λανσάρισμα της νέας Statement Collection με τον πιο ξεχωριστό τρόπο!

Ένταση, μουσική, ρυθμός, στυλ. Προτροπή. Επιφωνήματα ενθουσιασμού! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ολοκληρώνεις μια απαιτητική σου μέρα με γυμναστική. Να εκτονωθείς, να αποφορτιστείς, να διώξεις τις τοξίνες των υποχρεώσεων και του άγχους, να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου. Το λανσάρισμα της νέας Statement Collection της adidas ήταν η καλύτερη αφορμή για να συναντηθούν οι adidas Women για άλλη μια φορά και παρέα με τις ambassadors της adidas να ανεβάσουν την ένταση με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Το ραντεβού ήταν στο The Loft. Και είχα τρεις επιλογές. Three ways to create… να γιορτάσω την άφιξη της νέας συλλογής. Spinning με τον master του είδους Coach Zarou ή ένα δυναμικό HIIT workout με τον Νικόλα Ντάνο. Ή μήπως κάτι πιο χαλαρωτικό; Κάτι σε Gentle Yoga Flow υπό την καθοδήγηση της yoga teacher, Aleksandra Yoga;

Spinning. Αποφάσισα. Υπό τη μουσική καθοδήγηση της Xenia Ghali. O Coach Zarou τσεκάρει αν η σέλα είναι στη σωστή θέση για το ύψος μας και ξεκινάει η πιο δημιουργική περιπέτεια ever. Το beat της μουσικής ανεβάζει τη διάθεση, τα floral και τα γεωμετρικά prints εμπνευσμένα από τη Stella McCartney συνωμοτούν με τους παλμούς της καρδιάς. Γυναίκες. Πολλές γυναίκες. Δυναμικές γυναίκες.

Αν γυμνάζεσαι, θα γνωρίζεις πολύ καλά, πως το outfit που επιλέγεις για τη γυμναστική σου είναι το παν. Χρειάζεσαι στήριξη και υποστήριξη. Και αυτό, η adidas το γνωρίζει καλά. Η νέα συλλογή εμπνέεται από το παγκόσμιο community των adidas Women και τα icons Dua Lipa, Karlie Kloss, Shay Mitchell, Hannah Bronfman και Garbiñe Muguruza. Στην Ελλάδα οι Ευαγγελία Αραβανή, Νάντια Μπουλέ, Λίλη Αλεξούλη, Χαρά Γιδαράκου, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Αθηνά Κοίνη, Ελεάννα Λίμα, Αναστασία Μαρινάκου, Πόλυ Χατζόγλου, Βίβιαν Δράκου, Αλεξάνδρα Ρίζου και Σοφία Καρυώτη πρωταγωνιστούν με τα iconic looks της νέας συλλογής.

Γυρίζω τα πετάλια υπό την καθοδήγηση του Coach, ακολουθώντας το ρυθμό της μουσικής. Το μυαλό αδειάζει. Παρέα με άλλες γυναίκες που αγαπούν και σέβονται τον εαυτό τους. Ιδρώτας. Ακούω την καρδιά μου και νιώθω πιο ζωντανή από ποτέ. Γελάω. Έχει αλλάξει όλη μου η διάθεση, το γραφείο έχει φύγει από πάνω μου και τα έντονα prints του κολάν μου με κάνουν μέλος της πιο δυναμικής κοινότητας. Το μοβ t-shirt μου σετάρεται απόλυτα με τον μοβ neon φωτισμό. Νιώθω μέλος στο πιο δυναμικό, θηλυκό party ever!

Εισπνοή. Εκπνοή. Ακαταμάχητο στυλ και κορυφαία υποστήριξη σε κάθε προπόνηση. Στο υπογράφω. Η νέα συλλογή είναι limited edition και είναι σχεδιασμένη για να καλύψει κάθε ανάγκη σου. Είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίξει τη γυναικεία προπόνηση, από ένα χαλαρωτικό yoga session μέχρι ένα άκρως δυναμικό HIIT workout.

Θα βρεις bras, tights, jackets, παπούτσια και αξεσουάρ. Bold training looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Ο πιο δυναμικός σου σύμμαχος by far. Δροσερά υφάσματα, κορυφαίο design, ανεβάζουν επίπεδο στο στυλ σου και φυσικά στην απόδοσή σου.

Ο Coach Zarou ανεβάζει κι άλλο το ρυθμό. Οι adidas Women ακολουθούν χαμογελώντας, γεμάτες αυτοπεποίθηση. Επιφωνήματα δύναμης. Η μουσική αποδεικνύεται όπλο στις ανάσες σου και στην αντοχή σου. Και το bra! Ω, το bra! Σωτήριο. Ό,τι καλύτερο και ό,τι σημαντικότερο για τη γυμναστική σου. Μην αφήνεις ποτέ στην τύχη του το συνώνυμο της θηλυκότητας. Να επιλέγεις με σοφία τη στήριξη που θα προσφέρεις στο στήθος σου.

Από τη νέα συλλογή του brand δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κλασικά sport bras της adidas. Σχεδιασμένα για να ακολουθούν τη γραμμή και τις ανάγκες του κάθε σωματότυπου, αλλά και κάθε αθλητικής δραστηριότητας, ανεξάρτητα από την ένταση.

All Me Bra: Τέλεια υποστήριξη για μικρότερα cups, άνεση και απόλυτη ελευθερία κινήσεων, διαφορετικά στιλ από τιράντες και αφαιρούμενες επενδύσεις που απομακρύνουν τον ιδρώτα.

Don’t Rest Bra: Μεσαία υποστήριξη μέχρι και cups C, anti-bounce στήριξη που χαρίζει αίσθηση ασφάλειας, κλασικός αθλητικός σχεδιασμός στην πλάτη.

Stronger For It Bra: Υψηλή υποστήριξη για μεγαλύτερα cups, σταθερότητα ακόμα και στις πιο έντονες προπονήσεις, τιράντες που προσαρμόζονται για ένα ιδιαίτερο και προσωπικό στιλ.

Μια statement συλλογή σχεδιασμένη για να υποστηρίξει κάθε γυναίκα να απελευθερώσει την κρυμμένη δημιουργικότητά της. Να απογειώσει την αυτοπεποίθησή της με δυναμικά workouts, workshops, upbeat ρυθμό, αλλά και ζεν στιγμές για να χαλαρώσεις.

Το The Loft έχει γεμίσει δυναμικές, σύγχρονες γυναίκες. Η διάθεση με την οποία μπήκα έχει αλλάξει. Η κοινότητα των adidas Women συνωμοτεί ενεργειακά και ανεβάζει την αδρεναλίνη μου. Γελάω. Καθώς αφήνω πίσω το ποδήλατό μου και νιώθοντας τους μύες των ποδιών μου, κατεβαίνω να απολαύσω ένα δυναμωτικό τσάι Matcha με γάλα καρύδας. Και νερό. Πολύ νερό. Τα διασκεδαστικά workshops είναι γεμάτα από κορίτσια. Διασκεδάζουν.

Αυτό κάνει η γυμναστική. Αυτό κάνει ο αθλητισμός. Γεμίζει τη ζωή σου με αισιοδοξία, υπογραμμίζει το δυναμισμό σου και τη γυναικεία σου δύναμη. Αυτό κάνει το community των adidas Women, και το κάνει με στυλ.

Αν θέλεις λοιπόν να γίνεις μέλος της πιο δημιουργικής και δυναμικής κοινότητας δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις κι εσύ τη νέα Statement Collection στο adidas.gr, σε επιλεγμένα adidas Stores και επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Ο ισχυρότερος συμμαχός σου!

 

Read More

And More