ADRIANA LIMA: Μόλις αποκάλυψε το μυστικό της για επίπεδη κοιλιά

Είναι από τις stars που σίγουρα δεν θα δυσκολευτείς να βρεις φωτογραφίες της ενώ γυμνάζεται, όταν ιδρώνει στο γυμναστήριο ή τις στιγμές που φτάνει τον εαυτό της στα άκρα. Η Adriana Lima λοιπόν είναι κορίτσι του fitness και της υγιεινής διατροφής, και ευτυχώς για εμάς, φροντίζει πάντα να μας ενημερώνει με ασκήσεις και σωστές διατροφικές επιλογές μέσω instagram.

Γιατί ξεκίνησα λοιπόν όλο αυτόν τον πρόλογο! Το ταλαντούχο μοντέλο αποφάσισε να αποκαλύψει σε μια συνέντευξή της, ποιο είναι το μυστικό για να έχει αυτή την αδύνατη και επίπεδη κοιλιά. Από ότι καταλαβαίνεις εκτός από τους άπειρους κοιλιακούς που κάνει ημερησίως, το αγγελάκι της VS καταναλώνει καθημερινά ένα συγκεκριμένο smoothie που της προσφέρει ενέργεια, ενισχύει το μεταβολισμό της και καίει το περιττό λίπος από την κοιλιά. Τι περιέχει αυτό το smoothie; Επειδή ξέρω ότι έχεις περιέργεια να μάθεις, έχω για εσένα τις ακριβής δοσολογίες και πως θα το φτιάξεις μόνη σου. Πάμε να δούμε!


Συστατικά

  • 1/2 αβοκάντο
  • 1φλ. νερό ή 1φλ. γάλα χωρίς λιπαρά ή 1/2φλ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά
  • Λίγο μέλι για τη γεύση

Προετοιμασία

  • Χτύπησε όλα τα υλικά σε ένα μούλτι και σέρβιρε σε ένα ποτήρι με πάγο.

Τόσο απλό και ταυτόχρονα αρκετά υγιεινό και θρεπτικό, ώστε να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Εξάλλου, το είπε και η Adriana Lima!

Read More

And More