Alexa Chung: Η χορτοφαγική διατροφή που ακολουθεί και τα Fitness μυστικά της!

Το πρώτο πράγμα που προσέχεις πάνω της είναι το αψεγάδιαστο στιλ της με τις vintage επιρροές. Το δεύτερο πράγμα όμως που παρατηρείς και θαυμάζεις είναι τα τόσο λεπτά και καλλίγραμμα πόδια της που “συνοδεύονται” από έναν αδύνατο κορμό και ένα ακόμη πιο όμορφο πρόσωπο. Και όλα αυτά μπορείς να τα παρατηρήσεις λεπτομερώς μέσα από το instagram account ή το κανάλι της στο YouTube. Ο λόγος, φυσικά, για την Αlexa Chung.

Βλέποντας την εντυπωσιακή της σιλουέτα, μου δημιουργείται η εξής απορία: Τελικά, τι τρώει αυτό το κορίτσι;. Και αμέσως μετά από ένα δευτερόλεπτο απαντώ (στον εαυτό μου φυσικά): Μήπως γυμνάζεται πολύ;. Αν έχεις και εσύ αυτά τα ερωτήματα, μείνε στην παρέα μας και διάβασε παρακάτω. Έτσι, θα πάρεις τις απαντήσεις από την ίδια την Alexa. Enjoy!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung) στις

H διατροφή της

Ας ξεκινήσουμε από μία βασική αρχή, η οποία, τα τελευταία χρόνια, δομεί τη διατροφή της: H Alexa Chung είναι χορτοφάγος. Έτσι, όπως καταλαβαίνεις, δεν τρώει καθόλου κρέας και αποφεύγει τα ζωικά λίπη, όπως ο Άι Βασίλης τα κακά παιδάκια.

Το πρωινό της πιάτο μόνο ελαφρύ δε μπορείς να το χαρακτηρίσεις. Πράγμα πολύ λογικό, αν κρατήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι βασική της πεποίθηση είναι ότι το πρωινό αποτελεί το πιο σημαντικό (και άρα πιο γεμάτο θερμιδικά) γεύμα της ημέρας. Εκεί θα βρεις κρουασάν με αμύγδαλα και κακάο ή αυγά ποσέ με τυρί σόγιας, σπανάκι, μαϊντανό και ψωμί. Επίσης, δίπλα από το πιάτο της θα βρεις φρεσκοστυμμένο χυμό, είτε πορτοκαλάδα είτε φράουλες με μούρα.

Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει σαλάτα με τροφές που προσφέρουν καθαρή πρωτεΐνη. Το αγαπημένο της; Σαλάτα ρόκα με σολομό καπνιστό (για να πάρει τα ω3 λιπαρά της) ή πράσινη σαλάτα με τόνο, κομμένο σε μικρές μπουκίτσες.

Αν υπάρχει ένα ελαφρύ γεύμα στο πρόγραμμα διατροφής της, αυτό είναι σίγουρα το βραδινό. Σερβίρεται πριν από τις επτά το απόγευμα (αυστηρά) και στο μπολάκι της θα βρεις αποξηραμένα φρούτα, συνοδευμένα με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών.

Αν είσαι φαν της Alexa, σίγουρα θα έχεις διαβάσει τις φήμες πως πάσχει από νευρική ανορεξία. Διαψεύδοντας τις κακές γλώσσες, η ίδια δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι τρελαίνεται για cupcakes και μούσλι, τα οποία απολαμβάνει σαν ενδιάμεσο γεύμα.

Last But Not (Nutrition) Least, η επιτυχημένη influencer ακολουθεί κατά γράμμα τη συμβουλή των ειδικών να καταναλώνουμε πολλά λίτρα νερό ημερησίως. Για αυτό το λόγο, πίνει άπειρα φλιτζάνια πράσινου τσαγιού και πολλούς καφέδες, που τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung) στις

Η γυμναστική της

Αν και super Fit, η Alexa, δεν είναι από εκείνα τα κορίτσια που ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής.

Μόλις συνειδητοποίησε ότι έφθασε τα…30, άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα Gyrotonic (ένας συνδυασμός ασκήσεων που στοχεύουν στη βελτίωση της στάσης του σώματος) με ειδικούς γυμναστές στη Νέα Υόρκη. Βέβαια, όταν κατάλαβε ότι δεν της εξασφαλίζει τη γράμμωση που επιθυμούσε, ξεκίνησε μαθήματα μπαλέτου (ναι, χωρίς, να έχει καμία εμπειρία) με την βραβευμένη χορογράφο, Mary Helen Bowers.

Παράλληλα, η ίδια δηλώνει τεράστια φαν του περπατήματος. Συγκεκριμένα, περπατά περίπου 45 λεπτά κάθε μέρα, διακόπτοντας κάθε 10 δέκα λεπτά για λίγες ασκήσεις με λάστιχα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung) στις

Read More

And More