Athletic Chic! Γιατί το στιλ δεν κάνει εξαιρέσεις… Ούτε στη γυμναστική σου!

Όσα “νάζια” κι αν κάνει ο καιρός, το καλοκαίρι πλησιάζει και σου δίνει αφορμή για εξορμήσεις στην εξοχή. Ακόμη κι αν αυτό είναι το πάρκο της γειτονιάς. Ευκαιρία για εξάσκηση λοιπόν με τα πιο in fashion, αλλά και επιστημονικά μελετημένα αθλητικά παπούτσια. Γιατί η άνεση από τη φυσική κίνηση του ποδιού και το στιλ μπορούν να “παντρευτούν” σε ένα και μόνο παπούτσι…

Γνώρισε κι εσύ τη νέα σειρά Reebok RealFlex
Η Reebok παρουσιάζει τη συλλογή RealFlex για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012. Σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που σου επιτρέπει να κάνεις τη γυμναστική σου -ή και τα ψώνια σου, τις βόλτες σου, τις δουλειές στο σπίτι- διατηρώντας όμως πάνω από όλα τη διάθεσή σου για μόδα και ικανοποιώντας την απαίτησή σου για μοντέρνες εμφανίσεις.

Το RealFlex έκανε την πρώτη του εμφάνιση το περασμένο φθινόπωρο και για τη νέα σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 ανανεώνει τη γυναικεία του συλλογή με καινούρια σχέδια σε ζωηρά χρώματα και μ σου! Καταπολέμησέ την… με πρωτοποριακά υλικά. Το νέο στοιχείο που προστέθηκε στο παπούτσι και το κάνει να ξεχωρίζει είναι το δίχτυ στο πάνω μέρος του, το οποίο προσδίδει μοναδικό στιλ επιτρέποντας παράλληλα στο πόδι να αναπνέει.

Highlight της συλλογής το RealFlex Train
Πιο συγκεκριμένα το Realflex Train είναι ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει πλευρική στήριξη στο πόδι. Τα κορδόνια που διαθέτει στη μέση και το λάστιχο στη σόλα του παπουτσιού προσφέρουν αυξημένη σταθερότητα, στήριξη και καλύτερη πρόσφυση κατά τις πλευρικές κινήσεις.

Τα… στρατηγικά πλεονεκτήματα ενός αθλητικού παπουτσιού
Με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τεχνολογία που την αισθάνεσαι, το Reebok RealFlex προσφέρει την προστασία ενός παραδοσιακού αθλητικού παπουτσιού, συνδυάζοντας όλα τα οφέλη της φυσικής κίνησης.

– 76 αισθητήρες στα… πόδια σου! Στη σόλα του είναι στρατηγικά τοποθετημένοι 76 ανεξάρτητοι «αισθητήρες» που προσαρμόζονται σε όλες τις επιφάνειες εδάφους και ενεργοποιούνται με κάθε βήμα του αθλούμενου προσφέροντας ευελιξία και ελευθερία κινήσεων, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν το πόδι.

– Σταθερό ακόμη και στις… απότομες στροφές! Ειδικά σχεδιασμένο να παρέχει πλευρική στήριξη του ποδιού κατά την προπόνηση, το RealFlex διαθέτει ένα ειδικό υλικό στο ελαφρύ, χωρίς ραφές πάνω μέρος του που προσδίδει επιπλέον σταθερότητα και ασφάλεια.

H Martina Jahrbacher, Head of Reebok’s Women’s Sport δήλωσε ότι: «Στη Reebok είμαστε αφοσιωμένοι στο να αναπτύσσουμε τεχνολογίες που τις αισθάνεσαι. Μέχρι στιγμής έχουμε λάβει εξαιρετικά σχόλια από τις γυναίκες και πιστεύουμε ότι τα RealFlex είναι από τα ελαφρύτερα παπούτσια της Reebok. Δεν είναι τυχαίο που το πρωτοποριακό του στιλ κάνει τον κόσμο να μιλάει για αυτό»

Read More

And More