Αυτή είναι η γρήγορη δίαιτα που χρειάζεσαι: Χάσε 8 κιλά σε ένα μήνα

Τα πράγματα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν, ο χρόνος να μειώνεται και σε αυτήν τη φάση θέλω την απόλυτη προσοχή σου, επιμονή και υπομονή σου. Δεν θέλω να σε αγχώσω φίλη μου, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλίστριες. Σχεδόν σε ένα μήνα από τώρα θα διανύουμε τις πρώτες μέρες του Ιουνίου και αυτό, όπως ξέρεις και ξέρω, συμβαδίζει με τη θάλασσα, τα πιο ελαφριά και αποκαλυπτικά ρούχα, όπως και με το μαγιό… oooh yes! Μπορεί και μόνο που διάβασες όλα όσα σου ανέφερα, να σε έπιασε μια ταραχή και μια αναστάτωση, αλλά για να πάτησες “κλικ” σε αυτό το θέμα, έχεις συνειδητοποιήσει ότι είσαι ένα βήμα πριν πατήσεις το πόδι σου στην αμμουδιά και πριν αφήσεις “εκτεθειμένο” το σώμα σου στις ακτίνες του ηλίου, και για αυτό θέλεις να κάνεις κάτι άμεσα για να ξεφορτωθείς κάποια κιλά.

Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Θαλής Παναγιώτου, ετοίμασε μια γρήγορη δίαιτα για την παρέα του Tlife, με την οποία μπορείς να χάσεις 8 κιλά σε ένα μήνα με τον πιο υγιή τρόπο, χωρίς να στερείσαι τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, και φυσικά χωρίς να έρθεις αντιμέτωπη με την πείνα. Έτσι, σε 4 εβδομάδες από τώρα θα δεις μια άλλη εικόνα του εαυτού σου, μια αδύνατη και καλλίγραμμη φιγούρα που σου αρέσει περισσότερο και σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ:

  • Να πίνετε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Να αποφεύγετε να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάτε αργά την τροφή και να ξεκινάτε πάντα από την σαλάτα.
  • Να αποφεύγετε το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχετε τις ποσότητες των γευμάτων σας.

 

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

 

Read More

And More