Δεν προλαβαίνεις πολύ να μαγειρέψεις; Μια δίαιτα με “εύκολα” φαγητά για να χάσεις 5 κιλά (μόνο λίπος!)

Οι ρυθμοί και η καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας είναι ένα κομμάτι δύσκολο! Απαιτήσεις, υποχρεώσεις, δουλειά, φίλοι… όλα αυτά σε κρατούν πολλές φορές μακριά από τις δουλειές του σπιτιού και από το μαγείρεμα. Από την μια θέλεις να υιοθετήσεις ένα σωστό πλάνο διατροφής, αλλά από την άλλη σκέφτεσαι ότι αυτό είναι απίθανο από τη στιγμή που δεν μπορείς να αφιερώσεις δύο ώρες στη μαγειρική. Μην ανησυχείς γιατί έχω τη λύση στο πρόβλημά σου…

Ο Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Αστέριος Ματσούκας προτείνει την ιδανική δίαιτα για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Ξέρεις, μια γυναίκα σαν εσένα που πρέπει να δουλέψει, να καθαρίσει το σπίτι να πάει στο σούπερ μάρκετ και πολλά ακόμα. Αυτό το διατροφικό μενού σου απαρτίζεται “εύκολα” φαγητά που μπορείς να βρεις στο πιο κοντινό εστιατόριο, αλλά και από πιάτα που δεν θα σου πάρουν πολλή ώρα να τα μαγειρέψεις.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More