Δίαιτα για την κυτταρίτιδα: Πες αντίο στην όψη του φλοιού πορτοκαλιού

Δυστυχώς, υπάρχει μια ατέλεια στα γυναικεία σώματα που δεν κάνει διακρίσεις και -ναι- μπορεί να “χτυπήσει” ακόμα και τις πιο αδύνατες σιλουέτες. Αν ρωτήσει λοιπόν κάποιος ποιο είναι το πιο ενοχλητικό σημείο πάνω στο σώμα μας, είμαι σίγουρη πως με ένα στόμα, μια φωνή, θα απαντήσουμε όλες: η κυτταρίτιδα φυσικά!

Το θετικό, παρόλα αυτά, είναι πως υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσουμε! Με την ιδανική δίαιτα για την κυτταρίτιδα που μας δίνει ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Θαλής Παναγιώτου, να είσαι σίγουρη πως σε λίγο καιρό από τώρα θα έχεις ξεφορτωθεί αυτήν την ατέλεια. Κι αν όχι εντελώς (γιατί είναι και ύπουλη), σίγουρα θα έχεις δει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ακολούθησε τη συγκεκριμένη διατροφή που θα βρεις παρακάτω, τα ιδανικά tips που μας δίνει ο ειδικός και ξεκίνησε ή συνέχισε να πηγαίνεις στο γυμναστήριο που είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να καταπολεμήσεις αυτόν τον εχθρό.

Καιρός λοιπόν να αδράξουμε αυτόν τον πολυπόθητο χρόνο που απομένει μέχρι το καλοκαίρι και να νικήσουμε αυτό το μικρό ή μεγάλο ψεγάδι (όπως το βλέπει η κάθε μια) στη σιλουέτα μας!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Extra Tips!

  • Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από τη σαλάτα.
  • Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων σου.

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More