Δίαιτα: Το μενού με τις “μαγικές τροφές” που θα σε προστατέψει από τα κρυολογήματα και τις ιώσεις

Όσο βαδίζουμε προς το χειμώνα, τόσο νιώθουμε την μειωμένη θερμοκρασία. Αυτό τις περισσότερες φορές έχει σαν συνέπεια να κρυώσουμε ή να κολλήσουμε κάποια ίωση. Το θετικό είναι ότι η σωστή διατροφή μπορεί να σε προστατέψει από αυτό και να μην γίνει πραγματικότητα το σενάριο που σου περιέγραψα. Μια δίαιτα που βασίζεται σε “μαγικές τροφές” είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτήν την εποχή, αφού θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σου σύστημα και θα σε προστατέψει. Ένα ακόμα θετικό είναι ότι ταυτόχρονα θα χάσεις 4 – 5 κιλά σε ένα μήνα, κάτι το οποίο έχεις θέσει σαν στόχο αυτήν την περίοδο.

Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου μας δίνει το ιδανικό μενού, μας παροτρύνει να μαγειρέψουμε “ανοσοπροστατευτικά” με συστατικά που κρατούν τις ασθένειες μακριά και κάπως έτσι να καταφέρουμε να καταπολεμήσουμε τα πάντα… με το φαγητό.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Read More

And More