Δίαιτα: Χάσε 4 κιλά σε ένα μήνα

Βρισκόμαστε στη μέση της γιορτινής περιόδου και το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να ξεκινήσεις δίαιτα. Ναι κατανοητό, αλλά τι θα έλεγες αν σου πρότεινα μια δίαιτα… που δεν μοιάζει καν με δίαιτα; Τι εννοώ; Ο Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Νίκος Θεοδωράκης και συνεργάτης του Δημήτρη Γρηγοράκη, έφτιαξε για την παρέα του Tlife ένα μενού που και θα σε βοηθήσει να χάσεις 4 κιλά σε ένα μήνα και δεν θα σε κουράσει, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι στερητικές δίαιτες.

Πρόκειται για ένα ισορροπημένο μενού που περιλαμβάνει πιάτα που θα βρεις σε όλα τα γιορτινά καλέσματα, χριστουγεννιάτικα γλυκά (οι μικρές λιχουδιές επιτρέπονται που και που) και γεύματα με πρωτεΐνη και φυτικές ίνες που θα “σώσουν” τις θερμίδες από τις λιχουδιές που σου προανέφερα. Αν λοιπόν, δεν θέλεις να σταματήσεις την προσπάθεια για απώλεια βάρους ούτε τη γιορτινή περίοδο, τότε μετακινήσου προς τα κάτω και δες το μενού.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

 

 

 

Read More

And More