Δίαιτα: Χάσε 5 κιλά λίπους σε ένα μήνα

Οκ, το αναγνωρίζω! Τον τελευταίο καιρό συνεχώς σου προτείνω λίγο πιο ιδιαίτερες και ίσως άγνωστες δίαιτες για σένα, με σκοπό όμως να γνωρίσεις και άλλα είδη διατροφής που θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά. Για παράδειγμα, σε συνεργασία με τους ειδικούς σου μιλήσαμε για τη χορτοφαγική δίαιτα, τη δίαιτα χωρίς γλουτένη ή με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, τη δίαιτα με τις πρωτεΐνες και πολλές ακόμα. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στη “βάση” μας και να ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας με μια πιο “απλοϊκή” δίαιτα που βασίζεται στα μεσογειακά πρότυπα.

Αυτήν την εβδομάδα η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη μας δίνει το ιδανικό μενού για να χάσουμε πέντε κιλά λίπους από όλο το σώμα. Τα φαγητά της συγκεκριμένης δίαιτας σου είναι αρκετά “οικεία” και ίσως ανήκουν ήδη στην καθημερινότητά σου. Πάμε να δούμε όμως το διατροφικό μενού και τους σωστούς συνδυασμούς που πρέπει να κάνουμε για να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας.


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Tips για να ενισχύσεις το μεταβολισμό σου:

  • Κατανάλωσε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι με διπλάσια περιεκτικότητα σε κατεχίνες, μετά το μεσημεριανό.
  • Κατανάλωσε ένα φλιτζάνι ρόφημα κρόκου Κοζάνης μετά το απογευματινό.

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More