ΔΙΑΙΤΑ: Χάσε λίπος και 6 κιλά σε ένα μήνα!

Αν καιρό τώρα έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου πως θα γυρίσεις στα κιλά σου, ήρθε στιγμή με την ιδανική δίαιτα! Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Μαργαρίτα Μπουλούμπαση, ετοίμασε ένα πλάνο διατροφής πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά τρόφιμα, με το οποίο μπορείς να χάσεις έως και 6 κιλά σε ένα μήνα!

Δες το μενού, διάβασε και τα tips που σου δίνει στο τέλος και θυμήσου πως το αποτέλεσμα μπορεί να είναι γρήγορο και μόνιμο, μόνο εάν είσαι συνεπής στη διατροφή και τη γυμναστική σου!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ
– Κατανάλωσε 8-10 ποτήρια υγρών καθημερινά!

– Πρόσθεσε στην διατροφή σου το πράσινο τσάι και κατανάλωσε καθημερινά 1-2 ποτήρια. Τα αντιοξειδωτικά και οι κατεχίνες που περιέχει, βοηθούν στην αύξηση του μεταβολισμού αλλά και στην καύση του σπλαχνικού λίπους.

– Πρόσθεσε περισσότερα τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες, οι οποίες θα μειώσουν την απορρόφηση του λίπους και θα αυξήσουν τον κορεσμό.

– Πρέπει να καταναλώνεις τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών ημερησίως με ιδιαίτερη σημασία στην ποικιλία!

– Όσον αφορά τα γαλακτοκομικά, τα οποία πολλοί κατηγορούν, έχει φανεί πως καθημερινή κατανάλωση γαλακτοκομικών χαμηλών σε λιπαρών μειώνει την συσσώρευση λιποκυττάρων και επιταχύνει την λιπόλυση.

– Μείωσε το αλάτι (που μόνο κακό σου κάνει) και κάνε τα φαγητά σου πιο νόστιμα με τα μπαχαρικά. Τα μπαχαρικά θα αυξήσουν την παραγωγή θερμότητας , με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι καύσεις. Προσοχή όμως όσοι έχουν ευαισθησία στο στομάχι.

– Για μεγαλύτερη απώλεια λίπους συστήνεται καθημερινή άσκηση τουλάχιστον 30 λεπτών!


Επιμέλεια: Θεοδωροπούλου Δέσποινα

Read More

And More