ΦΥΣΙΚΟΙ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ: Οι τροφές που σε βοηθάνε να κάψεις το περιττό λίπος!

Βρίσκεσαι σε περίοδο που κάνεις δίαιτα, που προσέχεις τη διατροφή σου ή απλά σκέφτεσαι λίγο παραπάνω τι θα φας (ή τι δεν θα φας), λόγω καλοκαιριού. Όπως και να έχει, το παρακάτω θέμα σε ενδιαφέρει, σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις. Δεν θα ήταν φανταστικό να τρώμε και να καίμε λίπος ταυτόχρονα; Υπάρχουν τροφές που μπορούν να το καταφέρουν αυτό; Αυτό το ερώτημα κυριαρχεί στο κεφάλι μου τις τελευταίες μέρες και αποφάσισα να δώσω τέλος σε αυτόν τον προβληματισμό. Όντως, υπάρχουν τροφές, γνωστές και ως λιποδιαλύτες, που μπορούν να κάψουν το λίπος, καθώς εσύ απολαμβάνεις κάθε σου γεύμα. Αναγνωρίζω ότι τον τελευταίο καιρό αποφεύγεις οτιδήποτε δεν έχει πράσινο χρώμα, αλλά πρέπει να με εμπιστευτείς.

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, έως και ψέμα. Επειδή όμως μου αρέσει να σε ενημερώνω με τεκμηριωμένα θέματα, απευθύνθηκα στη Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, η οποία θα μοιραστεί μαζί μας αυτές τις τροφές που σου αναφέρω τόση ώρα και θα μας εξηγήσει πως τελικά βοηθούν το σώμα μας. Κάποιες τις έχεις ήδη στο ντουλάπι σου, ενώ κάποιες άλλες σίγουρα έχουν τραβήξει το βλέμμα σου στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Δεν σε έπεισα ακόμα; Δες μια – μια τις φωτογραφίες και διάβασε τα οφέλη της κάθε τροφής!

Μην ξεχνάς ότι αν προετοιμάζεσαι πυρετωδώς για τη πρώτη εμφάνιση στην παραλία, αυτές οι τροφές είναι ιδανικές για τη δίαιτά σου. Εκτός από τη καύση λίπους, βοηθούν αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους, λόγω της σύστασης που περιέχουν.


ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More