LIGHT EASTER! 5 πασχαλινά γλυκά με λιγότερες από 190 θερμίδες…

Το Πάσχα είναι μια βδομάδα μακριά και αναζητάς γλυκές λιχουδιές για να το γιορτάσεις. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως πρέπει να χαλάσεις τη διατροφή σου! Έχουμε πέντε εντυπωσιακά πασχαλινά γλυκά με λιγότερες από 192 θερμίδες για να μην στερηθείς τίποτα σε αυτές τις γιορτές.

Κάνε “κλικ” πάνω στις καρτέλες για να δεις κάθε συνταγή αναλυτικά…
src=/files/Image/Fitness/2014/DIATROFI/04/easter_light_recipes_1.jpg

Diet Tip: Το αλεύρι για όλες τις χρήσεις είναι πολλές φορές εκείνο που αυξάνει τις θερμίδες κατακόρυφα σε ένα γλυκό! Μπορείς όμως να αντικαταστήσεις μέρος του με αλεύρι χαρουπιού ή ρυζάλευρο. Θα βρεις τα υλικά σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.

src=/files/Image/Fitness/2014/DIATROFI/04/easter_light_recipes_2.jpg

Diet Tip: Μια καλή λύση για να μην αυξήσεις τα λιπαρά στα γλυκά σου είναι οι φυτικές επιλογές, έναντι στα ζωικής προέλευσης υλικά. Για παράδειγμα στα red velvet cupcakes χρησιμοποιήσαμε πούλπα παντζαριού για τη γέμιση και φυτική σαντιγί για την επικάλυψη.

src=/files/Image/Fitness/2014/DIATROFI/04/easter_light_recipes_3.jpg

Diet Tips: Μπορεί ένα γλυκό να γίνει και energy bar για μετά τη γυμναστική; Αυτό το συγκεκριμένο μπορεί. Βάλαμε βρώμη, αλεύρι ολικής, μόνο τα ασπράδια του αυγού που δίνουν απλόχερα πρωτεΐνη, ενώ και η επικάλυψη είναι από σκόνη πρωτεΐνης και νερό!

src=/files/Image/Fitness/2014/DIATROFI/04/easter_light_recipes_4.jpg

Diet Tip: Πολλές φορές το μυστικό για να είναι ένα γλυκό πιο ελαφρύ και κατάλληλο για τη διατροφή σου, κρύβεται στο μέγεθος. Τα μίνι τσουρέκια είναι σε ατομική “συσκευασία” για να μην το παρακάνεις. Plus: αντικαταστήσαμε τη λευκή ζάχαρη με μαύρη που περιέχει και φυτικές ίνες.

src=/files/Image/Fitness/2014/DIATROFI/04/easter_light_recipes_5.jpg

Diet Tip: Βουτάς τα δημητριακά ολικής άλεσης σε μαύρη σοκολάτα και απολαμβάνεις ένα γλυκό που σου προσφέρει και φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά! Έξυπνο; Άλλωστε μικρή ποσότητα σοκολάτας προσφέρει στον οργανισμό ενέργεια και σε εσένα καλή διάθεση και ευεξία!

Read More

And More