Συνταγές για να υποδεχθείς τη Σαρακοστή! Νηστίσιμα με λιγότερες από 300 θερμίδες

Λίγες μέρες έμειναν πριν “κάψουμε” τον Βασιλιά Καρνάβαλο! Υποδεχόμαστε τη Σαρακοστή με ξεχωριστές νηστίσιμες συνταγές που θα γεμίσουν διαφορετικές γεύσεις το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Πιάτα που δεν ξεπερνούν τις 300 θερμίδες η μερίδα.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό σε ένα νηστίσιμο τραπέζι; Να κάνεις τους κατάλληλους συνδυασμούς. Οι διαιτολόγοι λοιπόν προτείνουν έξυπνα παντρέματα για να πάρεις όλη την απαραίτητη πρωτεΐνη, χωρίς το κρέας! Εμείς τα εκμεταλλευόμαστε για τις πιο νόστιμες συνταγές!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Για περισσότερα ελαφριά πιάτα μπες στη σελίδα του Fitness [Κάνε κλικ εδώ] και επίλεξε το κουτάκι με τις Light&Tasty συνταγές

Φακόρυζο με ψητή κολοκύθα
– Συστήνουμε τα όσπρια με τα δημητριακά σε ένα πιάτο και έτσι εξασφαλίζεις την μέγιστη απορρόφηση σιδήρου για τον οργανισμό σου!

/

Πορτομπέλο γεμιστό με ριζότο και γαρίδες

– Μπλέκουμε τα θαλασσινά με ρύζι και μανιτάρια για να πάρεις πολύτιμη πρωτεΐνη, τώρα που “απέχεις” από τα ζωικά τρόφιμα!
/

Bolognese με σάλτσα σόγιας

– Η σόγια “κλέβει” τον πρωταγωνιστικό ρόλο του κιμά στην αγαπημένη σου μακαρονάδα, προσφέροντας στον οργανισμό ικανοποιητικές ποσότητες πρωτεΐνης
/

Καλαμαράκια σαλάτα με “κορεάτικο dresiing”

– Tα θαλασσινά είναι η βάση σε κάθε “καθαροδευτεριάτικο” τραπέζι που σέβεται τον εαυτό του! Εσύ όμως που ξέρεις τι θα πει υγιεινή διατροφή, θα αποφύγεις φέτος το τηγάνι που προσφέρει θερμίδες και καταστρέφει τα θρεπτικά συστατικά.
/

Energy Bars δημητριακών με ξηρούς καρπούς

– Ω3 καλά λιπαρά, φυτικές πρωτεΐνες και ένα cocktail ενέργειας σε μια γλυκιά μπάρα που μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το χαλβά για ένα πιο… ελαφρύ επιδόρπιο
/

Read More

And More